Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz Clickbait #67 üzenetére

No hát igen ezt a három opciót én is vágtam, csak ugye a jogi háttere érdekelt inkább, mivel büntit semmiképp nem szeretnék kapni. :P Inkább kicsengetem a pénzt vagy megtanulom vagy hagyom a francba. Bár ez utóbbi a legvalószínűtlenebb, mivel most kezdenék én is bele. Az UT4-et már pár hónapja letöltöttem csak eddig a doksikat bújtam. Aztán nemrég volt humble bundle-ben Cryengine pakk. Na azt megvásároltam egy az egyben, sok mindenhez jók lehetnek az assetek. Van egy rakás hang is benne meg minden ami kellhet egy játékhoz bár ebben több is van szerintem egy játéknál. Azt nem tudom még, hogy ezt csak Cryengine-hez lehet majd használni vagy UT4-hez.

Van erről valami infód? Tudom csak ki kellene próbálni, de most melóban vagyok és egy ideje nem foglalkoztam a témával. Pár dolgot rendbe kell tennem előtte a gépen no meg fejben is.

Egyébként tiszta sor, hogy konzisztens játékkörnyezetet úgy lehetne építeni, hogy egy forrásból származnak a modellek.

Engem egyébként a modellektől sokkal jobban zavar az, hogy még azt sem tudom eldönteni melyik motorral kezdjek el ismerkedni. Az eddig olvasottak alapján (nem csak itt, olvasgattam külföldi fórumokat, egyéb cikkeket) az UT4 a legvonzóbb az üzleti modellje miatt is. Mindenképp olyan motort akarok, ami támogatja a VR-t mert elsősorban arra szeretnék fejleszteni.

Új hozzászólás Aktív témák