- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Donki Hóte #56 üzenetére
Köszönöm
. Az N15G-ben - hiába nagyobb - csak a rövidebb, 2242-es M.2 SATA SSD fér el az útmutató szerint.
-
csendes
addikt
válasz
Krugszvele #47 üzenetére
De, erre való. Az UHD Graphics 600 még a 4K-t is támogatja 60 Hz-en: [link]
-
csendes
addikt
Elnézést, elírtam, nem Celeron, Pentium Silver. De 120 k körül van iPad, az meg még jobb, nem? Ja, mégsem feltétlenül, mert attól függ, hogy mire kell.
Az egyik linkre ránéztem, IPS FHD kijelzős, tehát ez szuper, de operációs rendszer nélkül, billentyűzetvilágítás nélkül, alsó kategóriás műanyag ház. Ok, hogy a CPU erős, de akkor ennyi pénzért a házon meg a hűtésen tudnak spórolni, amiből meg következik, hogy vagy a névleges teljesítmény töredékén fog ketyegni a CPU vagy a ventillátor fog zúgni, ami persze van akit zavar és van akit nem. -
csendes
addikt
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Nem tudom, hogy mire kell. Ha gyors rendszerlemeznek, akkor van 120GB-os 8 ezerért [link] vagy 240 GB-os 13 ezerért: [link]. Ha meg nem rendszerlemeznek kell, akkor van sok más megoldás, SD kártya, pendrive, vagy akár külső m.2 SSD ház, ami fogad 2242, 2260 és 2280 méretet is: [link], stb.
Meg otthoni SMB/SAMBA, illetve összesen 22 GB ingyenes Onedrive, Google Drive és Dropbox együtt. -
-
csendes
addikt
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
480GB-os itt elérhető: [link]
De akkor már érdemes elgondolkodni egy akciós fémházas, világítós billentyűzetes Acer Swift 1-en szintén passzív hűtésű, de egy kicsit gyorsabb Celeron N6000 CPU-val, 8GB RAM-mal, 512GB m.2 NVMe-vel, Windows operációs rendszerrel 125 ezer Ft körül. -
csendes
addikt
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
Valószínűleg nem lehet: Az alza.hu-n szereplő leírás szerint LPDDR4 van benne [link], ami forrasztva van az alaplapra.
-
csendes
addikt
Valóban nem erőgép, viszont teljesen passzív hűtésű.
Összehasonlításra én a Passmark Benchmark-ot szoktam nézni: [link].
Passzív hűtéssel használható legerősebb notebook CPU - amennyire tudom - a Pentium Silver N6000, ami papíron kb. 28%-kal gyorsabb, persze ez több mindentől függ. -
csendes
addikt
Köszönöm a hozzászólást
Most éppen 60 ezer a 14 és 15-ös kijelzős változat is. A FullHD IPS kijelző nagyon sokat dob rajta, persze ahogy a cikkben is szerepel erős mind a négy oldalon a fényszivárgás, a megviágítás sem tökéletesen egyenletes, de egy TN paneles notebookhoz képest nagyon kellemes.
A négymagos Celeron N4100 CPU teljesítménye nagyjából egy i3-6006U szintjén van, és az eMMC azért gyorsabb mint egy HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A nagyok árnyékában egy gyakorlatilag ismeretlen márkájú notebooknak lehet-e esélye a magyar piacon?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Hyundai, Kia topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest