- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Természetesen a 082-es sem kuka, mert szépen szól, de a 85-ös érezhetően (hallhatóan) még jobban.
Mindkettőt csak ajánlani tudom a maga árkategóriájában.
Valszeg nekem - és sokan másoknak - jobban kihallik egy-egy különbözőség/gyengeség/eltérés, de ez inkább csak az én problémám, hiszen nekem kell kiválasztani a szép hangminőséget produkáló Sony modellt.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
zsoltti
senior tag
Én nekem egy jó ki V-Moda bass Freq-om van , imádom! kényelmes és olyan basszust nyom hogy hajaj, már 5 éves vagy több, és a harmadik kábelre forrasztottam már át, de mindig mosolyt csal az arcomra. Azóta még vettem 1-2 párt belőle ebay ről, de mintha nem is ugyanaz a füles lenne. Igaz negyed annyiért vettem. Őket mint annó direkt a gyártó olaláról rendelve. Talán nem járatódtak be annyira
-
KeNTaGoN
tag
-
Shim
őstag
"Fülbe helyezve tovább romlik a helyzet. A gondot a fenti képen 3-assal jelölt alkatrész okozza, mivel ez a kis fémcső végig fut a szilikonpárnán, tehát gyakorlatilag egy alumínium cső áll bele az ember hallójáratába, ami kellemetlen érzés. Lehet ügyeskedni és úgy belőni a füles pozícióját, hogy ne nyomjon ez a csövecske, de a merev vezeték miatt nem egyszerű ezt megoldani."
Azt hozzá kell tennem ehhez a részhez, hogy a legkisebb Sennheiser CX300 szilikonnal együtt küldtem KeNTaGoN-nak a fülest, így ő csak ezzel tudta kipróbálni. Az eredeti, átlátszó UE szilikon merevebb, talán hosszabb is, így ilyen problémát én egyáltalán nem tapasztaltam.
Amúgy jó teszt lett Jó lett az új csati, nagyon tetszik! Köztes kábellel sokat szívsz?
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
mhorvat
senior tag
Amcsiból hozott Sony MP4-hez EX85-öst adtak haveromnak. Én anno egy EX82-est kaptam a lejátszómhoz, rácáfolnék erre az EX82 és EX85 közti különbségre. Lehet, hogy a mai EX82-esek már kukák, én nem tudom, de a 4 éves EX82-esemet közvetlen dugdostam át az EX85 után a lejátszóba, ugyanahhoz a zenéhez és semmi különbség nem volt köztük hangminőségben. Az EX82-es ráadásul még két részes is, amit én díjaztam, mivel a csatlakozó kábele azóta megtört és így legalább csak a hosszabbító a kuka. Mindazonáltal meg kell jegyezni, ma már szerintem minden Sony lejátszóhoz a gagyi legolcsóbb fülesüket adják (ofkorsz, nem IEM).
-
adamka16
őstag
pontosan, ahogy írod.
kentagon: de azért még a prémium márkák között sem annyira elterjedt és tényleg nagyon ritka ilyent látni. Igaz ezt tesóm úgy nyerte, de anno 8e ft-ot kóstált, és most is olyan 5e ft körül van a Bluechip-nél, használtan pedig 2,5 rugó. érdemes megfontolni egy ilyen beszerzését, csak a vezeték miatt is. azt rátenni egy minőségibb, de gagyi kanóccal megáldott fülesre és ott egy nagyon patent kis agyzsibbasztó[ Szerkesztve ]
-
KeNTaGoN
tag
nem reg bizniszeltem el egy Nokia HS-23-as headsetet, annak is ilyen a vezeteke.
De azt nem tudtam kiprobali, mert eleg specifikus a csatlakozoja.
De tobb mp3-hoz adott gyari fulesnel is lattam ilyen megoldast, talan van is valahol talonban egy.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
adamka16
őstag
Pontosan ugyan ilyen az én fülesem is:
Sony MDR-E931LP
A kábelének kialakítása számomra a legtökéletesebb: "Kábeltípus: Csavarodásgátló, nyaklánc stílusú vezeték"
Nyáron is jó, mert ha netán a nagy melegben izzad az ember nyaka, akkor sem tapad rá a bőrre, mert nem gagyi gumi a kábel borítása. Ha lenne most fölös pénzem, tuti vennék mégy egy ilyent tartalékba. Mellesleg más gyártó csinált hasonló vezetékkel fülest egyáltalán??? mert én még nem láttam, de még drágább szériákban sem. -
sanzi89
addikt
A képekért hatalmas köszönet, a lényeg látszik rajtuk!
Na, ilyen fülest kerestem mindig is! Most egy MDR-E828LP-t nyúzok, sose szerettem az "agybadugós" füleseket, de ezt is csak azért választottam, mivel van hozzá gyárilag egy kis műanyag felcsévélős tok, így hátha tovább bírja a kábele.
Ja, még egy kérdés, hogy ennek milyen a kábelkialakítása? Mindkettő füles ugyan olyan hosszú vezetéken van, vagy az egyik hosszabb, mint a másik?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
devast
addikt
Több mélyet akarsz ott a triple-fi 10 pro. Egész jó, mondjuk kicsit a középtartomány hiányos.
Szerk: az az xears cucc első renézésre monster turbine koppintásnak tűnik[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
-
BloodRay
veterán
Érdekes, hogy ez az EX082 mennyire hasonlít külsőre az EX85-re és mégis mennyivel gyengébb a hangzása. Hallottam mindkettőt és külsőre azt hinné az ember, hogy ugyan azok, pedig nagyon nem.
Hálát adok, hogy a több mint 3 éves EX85-öm még mindig hibátlan.
A teszt érdekes volt."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
adamka16
őstag
-
mrlujoak
veterán
Az írásban tárgyalt Sony füles egyik Sony mp4 lejátszóm gyári tartozéka volt.
Szépen szólt, tényleg, de a nála icipicivel drágább (5-6000 forintért kapni manapság) MDR-EX33LP szebben szól (igaz, ez már teljesen hallójáratba helyezhető).
Persze mindkét esetben a meghajtó egység egy Sony mp3 Walkman volt, brutális mélyekkel, elnyomott középpel, és kiemelt, szép magassal - mert én így szeretem. (a laptopom hangkártyája említésre sem méltó)Egyébként ha jól vettem észre a mai Sony fülesek vezetéke kevésbé gumiszerűen rugalmas, de legalább jó minőségűek. (...és már mind mini 3,5-es jack kivitelűek)
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
KeNTaGoN
tag
Sony es Sony kozt is van kulombseg. De megtorhetetlen vezetek nincs. Csak egy ovatlan user is nehany het kell hozza.
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
adamka16
őstag
Nekem ami igazán bejön az egy Sony MDR-E931. Igaz, hogy kapni sem lehet és nem nem is ilyen agybadugós, hanem csak sima füles, de ha ezen valaki normál és extrém használat mellett meg tudja törni, akkor annak fizetek egy bambit.
Szőtt vezeték borítás, szinte elnyűhetetlen és nagyon szépe mély hangokat tud kiadni magából a kicsike. -
themebuilder
senior tag
Zene hallgatásra egy Xears Xtreme XT120PRO-t kellene kipróbálnod. 1 hete még 20+8 Euro-s (elérhető) áron lehetett kapni.
A tesztet köszönjük, de még 1-2 versenyző elfért volna benne.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest