Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Köszönöm a jó tanácsot, de nem hinném, hogy a "hivatalnak" arra van embere, hogy a fórumokon ezt nézegesse... A másik: mivel Ők nem csinálták meg ezt a dolgot, ezért nem érzem, hogy ez az én hibám lenne. (Arról nem beszélve, hogy nem hinném, hogy ezen a kb. 7e Ft-on kezdenének el rugózni.)
(#78) MiniPiji: Ez az áfa megúszás teljesen lutri!!! Maradjunk annyiban, hogy kb. 99,9% az esélyed, hogy NEM csúszik át.
Amiket írtam, azokat meg olvasd át mégegyszer! Az ujjlenyomat leolvasóra a mókolt (!) 7.1.1-es Android alatt panaszkodtak, nem a gyárilag csinált 6.0 alatt...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
Itt is köszönöm! (Ment válasz email.)
Felraktam, tényleg működik a GPS. A pontosságát most hagyjuk... (a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a Battery saving-es megoldást kértem a droid-tól, gondolom ez pontatlanabb.)
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Ressurection Remix (RR) 8.2 (alias Android 7.1.1) tapasztalatok
Első körben nem rossz! Tonnányi beállítási lehetőség (szó szerint elveszik az ember a beállítások között), a legkülönfélébb dolgokat lehet átállítani (mind külsőleg, mind a belső működését tekintve)
Szoftveresen eléggé le volt csupaszítva (pl. Gmail app sem volt rajta, de hát ugye ott a Play Áruház )
Amit eddig kiszúrtam és nem vagyok elájulva:
- a GPS valóban nem megy (bár a 4PDA-s oldalon van valami GPS fix, ahhoz regisztrálni kellene, az oroszom meg a béka segge alatt van )
- a Notification LED csak töltés alatt jelez! Tehát a missed evants-ekre nem.
- az immár belakott rendszer eléggé szívja az akkut... Az elején nem volt baj, de most 6-ik napja gyöntölöm a 7.1.1-et és hát sajnos eléggé feltűnően szívja a delejt: most reggel húztam le a töltőről és 11 órakor már csak 86%-on állt. (Közben meg bent vagyok a melóban, szóval nem tudok rajta játszani egész nap. )Az ujjlenyomat olvasót nem próbáltam (erre is panaszkodtak orosz barátaink), ha érdekel valakit, kipróbálom.
(Az aksi problémát most úgy próbálom megfogni, hogy letiltottam egy rakat progit, amit rendszerindításkor magától elindított, nem is értem, hogy minek? + beállítottam, hogy csak 2 aktív programot hagyhat a droid "életben". Majd referálok később.)
-
bloggiold
tag
-
iMaverick
addikt
Pedig nem csak bloggiold kolléga nem érti a kettő közti összefüggést... Volt olyan telóm, ami OTA képes volt (illetve nem a telefon volt OTA képes, hanem a gyártó ). Nem volt semmi gáz az OTA-val ha volt benne sim...
szerk: igazából akkor volt baj, ha root-oltam a telefont. Akkor nem ment az OTA.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest