Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloggiold
tag
Ez a véleményem nekem is. Elég sok telefon átmegy a kezemen, aminek az utóéletét is ismerem, senki nem panaszkodott eddig, ellenben annál többen a másfélszeres (vagy dupla) áron vásárolt ismert márkákra.
Duliee: ,,Még a logó betűtípusa is lopott" - jól bevált gyakorlat a kínaiaknál ami jó azt lemásolják (ami nem azt is). Huawei-Xiaomi meg a többi is másol meg kölcsönvesz ezt azt.[ Szerkesztve ]
https://fontecone.blog.hu/
-
iMaverick
addikt
Nekem most (köv. év.) májusban lesz 2 éves az Elephone P4000-em. Ezek voltak a "bajaim" vele:
- sz@r kamera
- nincs szoftveres támogatás (gyak. 5.1-es stock droid, oszt csókolom)
- nem árultak hozzá szilikon hátlapotEzeken felül semmi probléma. A mai napig 3-4 naponta dugom a töltőre, akkor csutkára feltolom és mehet tovább.
(#8) Duliee: Ez neked is ment egyfajta válaszként: erre a "vérszegény" procira... Én speciel azt a felhasználói tábort erősítem, akik gyakorlatilag "csak" átlagfelhasználásra használják a telót. Teljesen feleslegesen darálna benne a 8 mag. Minek? Játszani nem játszom, a Gmail app meg a 4 maggal is gyönyörűen szinkronizál... (Ráadásnak meg folyamatosan kínzom a SOC-ot: van rajta vírusirtó is. Biztos ami biztos alapon.)
(#11) UnA: az rendben van, de ha nem használom ki, akkor meg minek? Odahaza is így tolom: van egy 0-24-be bekapcsolva hagyott AMD Kabini-s gép a tor.. Izé, az FTP szerver-nek, míg van egy másik Corei5-ös masina a játékra (Battlefield 4, Doom), ez viszont csak addig megy, amíg játszom.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest