Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az == nem tranzitív, elég ősi okai vannak, stb. De konkrétan én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol ez probléma lett volna. Többször használok ===-t, mivel elég szigorúan ellenőrzöm a változók típusait, valószínűleg ezért. Backtrace PHP 4.3 óta van. De a 4.x egy vicc, ténylegesen úgy igazán az 5.2, de inkább 5.3 óta használható jól, ez igaz. Azóta kezdik kidobálni a régi hülyeségeket (register_globals
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.
PHP-nál szabadság alatt azt értem, hogy könnyű vele kódot írni, szinte bármilyen stílusban, nincs megkötés, hogy pl erősen típusos vagy OOP van csak, stb. Igencsak elterjedt, sok emberhez eljutott. Ami meg ilyen populár nyelv, ott több lesz szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest