- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
> Ennek igy onmagaban nem sok ertelme van
Nyilván. Csupán összehasonlítottam korábban két adattárolásra használt lehetőséget. Mi lenne ha a vectornak csak az adattárolás funkciót venném igénybe.. Én már nem használom hacsak nem 2 KiB memóriájú MCU-ra kell programoznom.Nem sok érvük lehet azoknak akik ragaszkodnak a "jól bevált" egyszerű adattároláshoz C++-ban... és pont azért utaltam a legacy kódok tulajdonosaira. Szenved a világ a sok betörés miatt azért mert sok szoftver régi technológiákon alapszik és toldozzák foltozzák őket. Miközben az IT-s világ azt harsogja hogy java/.net/javascript mert bőven van erőforrás és milyen biztonságosan és gyorsan lehet fejleszteni. OK. De ugyanezt meglehet oldani a mostani modern c++ -os technológiákkal is kevesebb memória igénnyel és töredék indulási idővel. Tovább utalva Penge mondanivalójára .. hiába van a melóhelyemen 16GiB ramom, az igénytelenül megírt programok tetű lassan indulnak el. SSD-nélkül néha döcög egész.
(A SUN-os dolgon kívül sztem ugyanaz a véleményünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest