Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Fancy-boy
üzenetére
A Combinók nem tűntek föl 2007-ben. Most vettem csk észre.
Szerintem akkor még csak elvétve voltak, most meg tömegesen. 
Láttál te már külföldi metróhálózatot? Igen, láttam. Washington DC-ben is elég szuper van.
De én Magyarországot nem az USA-hoz vagy bármihez hasonlítom, hanem önmagához, és az önmagához képesti fejlődése szembetűnő szerintem.A bevásárló központos képen sem az a lényeg, hogy az most pont melyik, hanem, az, hogy megszaporodtak.

A graffiti, kosz, büdösség és egyebek már 2007-ben is megvoltak, szóval az nem újdonság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jártál a mellékutcákban?
Igen.Az épületek romosak, még golyót is találhatsz egyik-másikban! OK, olyant is láttam.
Mégis tartom az állításomat, ui azok a golyónyomok se az utóbbi 4 évben születtek.
A fejlődés viszont letagadthatatlan. Persze mindig lesznek türelmetlenkedők, akik csak a rosszat látják. 
Egyszer majd sétálj egyet estefelé a 8.kerületben, illetve a 14.kerületben a Thököly úton.
Prostituáltak, zajongás, cigányok. Ez viszont tényleg elkeserítő. Ki kéne tiltani a priosttikat Bp-ről. Csakhát az is szakma lett már.
strike-force minél gyakrabban látja valaki a várost, annál nehezebb észrevenni a változásokat, mert az ember hajlamos megszokni a jót.
vikvuk Na, látod, ezzel sajnos egyet kell értenem.
...mert drága lett az élet, de ezt említettem is..SzalaiG Szia, köszi!
Jövő héten már megyek vissza.ch003067 Köszönöm szépen!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Temu
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem akkor még csak elvétve voltak, most meg tömegesen. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...mert drága lett az élet, de ezt említettem is..