Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
A '90-es években a Microsoft egy olyan licencet talált ki, amelynek során a számítógépgyártók kötelesek voltak fizetni egy MS-DOS licencért, még akkor is ha egy másik operációs rendszerrel működött a számítógép
Erről tudnál linket is adni?
Ezenkívül ragadozó taktikát is alkalmaztak az árban
Az milyen is

-
moonman
titán
"A '90-es években a Microsoft egy olyan licencet talált ki, amelynek során a számítógépgyártók kötelesek voltak fizetni egy MS-DOS licencért, még akkor is ha egy másik operációs rendszerrel működött a számítógép."
ez nagyon érdekelne, tökre kíváncsi lennék, hogy lehet pénzt kérni azért, amit el sem ad az ember.
amúgy fasza, hogy megint a 15-20 évvel ezelőtti dolgokra emlékezünk, de attól, hogy olcsó meg sokat lehet kapni belőle, még nem lesznek monopol.
-
moonman
titán
"Azért rakj egymásmellé egy Apple-t meg egy akármit van külömbség ránézésre is."
van, az Apple buzis.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Kiemelném a kiváló kijelzőket, ezért is szeretik a grafikusok/fotósok (igaz mások is tudnak hasonlót, notik között nincs tudtommal jobb)."
annyira kiváló, hogy a fél Mac-társadalom lázad, amiért megszűntették a matt képernyőket és ezt a szar tükröződőt erőltetik. a törött kijelzővel érkező iMac-eket és iPod-okat most hagyjuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
notik közt nincs jobb? ezt szerintem rosszul tudod. bár persze attól függ kinek mi a jó. ha megbízhatóság kerül szem elé, akkor bármelyik business calss HP, Dell, Lenovo, Toshiba kenterbe veri.
a macbook minőségének hallatán csak azt tudom mondani, hogy egy ismerősöm, aki iartóan márkahű hozzájuk, már nagyjából ötször vitte szervízbe a gépét, mert kétszer a wlan modul, kétszer a vinyó, egyszer meg az alaplap adta meg magát... -
moonman
titán
azért én nem misztifikálnám túl az "Apple-minőséget" sem, ugyanolyan Intel* és ATi alkatrészekből van, ugyanaz a szar (esetenként a dizájn rovására még gyengébb) minőségű műanyag az egész. nem véletlen, hogy az utóbbi időben egyre több törött, repedt, leégett, stb. Mac-ről, iPod-ról, satöbbiről olvasni. a Snow Leopard pedig nagyon jól megmutatta, hogy szar szoftvert bizony ők is tudnak írni.
szóval ha valaki a "minőséggel" jön az Apple szóba kerülésekor, arra én csak legyinteni szoktam.
*az is vicces ugyebár, hogy a PowerPC-időszakban mit össze szapulták az Intel platformot, aztán amikor ők is váltottak, hirtelen minden gépük 3x gyorsabb lett a PPC-nél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)