Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
válasz
jones965
üzenetére
Természetesen nincs elfelejtve a nevezés. Ma vittem el a házat a fényezőhöz, hogy lakkozza le, mivel én ezt a munkafolyamatot az airbrush pisztolyommal nem tudtam megoldani. Ha minden jól megy, akkor vasárnap mehetek érte majd következhet az összeszerelés. Ezt követően a fotózás és a nevezés

-
Moddingboy
Modder
válasz
szab.tam
üzenetére
Huhh az valóban elég drága. Normál gumi talp esetleg nem lett volna jó? Olyan amit direkt gépházakhoz lehet kapni pár száz ft-os áron.
Ha valaki esetleg tudja, hogy itthon hol kapni ilyen porszűrőt, akkor kérem írja meg. Köszönöm!
Itt az aprón találtam egy hirdetőt aki árul ilyen porszűrőt, csak az 5mm vastag és engem leginkább 2-3mm-es vastagságban érdekelne. -
Moddingboy
Modder
válasz
Engineer086
üzenetére
Szépen haladsz!

-
Moddingboy
Modder
válasz
Engineer086
üzenetére
Nagyon ütős!

Ma reggel még finomítgattam rajta egy kicsit, de elkészült és pár perce frissítettem én is a blogomat szintén a végleges képekkel.

-
Moddingboy
Modder
Amennyiben valakinek van kimaradva 2-3m, szálankénti harisnyázáshoz használt narancssárga harisnyája (és meg is válna tőle), akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot PÜ-ben.

-
Moddingboy
Modder
válasz
Engineer086
üzenetére

-
Moddingboy
Modder
-
Moddingboy
Modder
válasz
Engineer086
üzenetére
Egyetértek

Gratula psycho18
-
Moddingboy
Modder
Ramses07 - Szépen haladsz!

zolee5016 - Tetszik! (főleg az egérpad
) -
Moddingboy
Modder
Én maszkoló szalaggal ragasztanám le azt a részt ahol vágni kell és erre rajzolnám rá a kivágni kívánt mintát. Ez a forma annyira nem bonyolult, hogy külön szerkesztgetni kelljen, de csináld úgy ahogy biztosnak érzed
Különben ha nincs kéznél maszkoló szalag, akkor magára a felületre is rá lehet rajzolni a mintát, csak ebben az esetben jobban kell ügyelni arra, hogy össze ne karcold. -
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Amiket felsoroltál szinte mindegyikben kapni

Az egyik írásomban szót ejtettem egy kis glettelésről + képekkel illusztráltam. Gondoltam belinkelem hátha segítségedre lesz.
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Nagyon frankó ez a megoldás
Szép, letisztult lesz a belső. 
-
Moddingboy
Modder
válasz
DiceBlade
üzenetére
Igen

Ha minden jól megy, akkor pár nap múlva elkészül és aztán fel is teszem logoutra a hozzá tartozó munkanaplót.blasko92 - Bizony nagyon jó kis ház és az ára is elég baráti. Viszont sajnos van 1-2 "gyermekbetegsége" amit az átalakítás során próbálok orvosolni. Bővebben majd a munkanaplóban

-
Moddingboy
Modder
Bitfenix Shinobi tulajokhoz lenne egy kérdésem. Amennyiben van köztetek olyan aki a ház tetején levő rácsot lecserélte ill. tervezi a cseréjét, akkor kérem írjon nekem egy privátot, mert érdekelne a gyári rács.
Továbbá ha esetleg valaki tudja, hogy hol kapok ugyanilyen, a Bitfenix által is alkalmazott apró lyukú rácsot, akkor kérem írjon, hogy hol, mert én egyenlőre sehol sem találtam.Köszönöm!

-
Moddingboy
Modder
válasz
becsitibi
üzenetére
Egy átlag barkács boltban kapható pl. Wery Well spray festékkel
Előtte (finom) csiszolópapírral gondosan csiszold át a felületet majd zsírtalanítsd.Viszont pár száz ft-ért lehet kapni fekete 24 pines csatlakozót tehát még ez lenne a legjobb megoldás számodra mivel eleve drágább a festék amit megveszel a festegetéshez...

-
Moddingboy
Modder
Jó topikba, persze

Nem lesz gond ezzel a megoldással. Bár ha tutira nem kell az a 2 sata, akkor a helyedben én teljesen eltávolítanám a csatlakozókat (tüskékkel együtt). Kivágod a fölösleges részt majd újra összekötöd/forrasztod a vezetékeket (színeket nem megkeverni!
) majd jöhet a zsugorcső. -
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Multigéppel (kis fokozaton), vas ill. szúró(dekopír)fűrésszel nagyon jól vágható. A keletkezett sorját pedig reszelővel + csiszolópapírral (minél finomabbat használsz annál tisztább felületet kapsz) tudod eltávolítani.
Szépen haladsz
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Az a lényeg, hogy a te igényeidnek megfeleljen a design, de őszintén szólva szerintem is elég lenne kevesebb kék minta arra a felületre.
"...lehet hogy szimplán csak csikok lesznek" Jobban hangzik
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Az a fólia direkt azért van rajta, hogy megvédje a plexit a karcolódásoktól. Tavaly vettem víztiszta plexit amin a fólia úgy nézett ki mintha egy macska rallizott volna rajta..., de a plexi mégis épségben volt

Különben szépen haladsz
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem is a legelső verzió tetszik

-
-
Moddingboy
Modder
válasz
becsitibi
üzenetére
Szia!
Sorja eltávolításra inkább ajánlanám a normál reszelőt vagy csiszolópapírt (először durvábbat majd egyre finomabbat). Dremel vagy bármely más multifunkciós gép csiszoló korongja is alkalmazható, de a nagy fordulat miatt könnyen megolvadhat a plexi és ismét sorja keletkezhet. Ezt a megoldást inkább, akkor alkalmazd amikor a plexiből még van pár mm amit el kell tüntetni. Tehát sorjázásra inkább az elején említetteket ajánlanám.

-
Moddingboy
Modder
Az elején a logó tetszik, de a figura az oldalán már kevésbé (persze ez csak az én véleményem). Nem tudom, hogy mennyire akarsz nagy átalakításba kezdeni, de talán érdemes lenne a ház elején ill. oldalán levő rácsot narancsos-citromsárgás színre fújni (a borítóról vettem az ötletet) majd a logó körül pl. ecset segítségével megfesteni a képen is látható fekete részt.
Az oldallapi rácson a festés előtt akár ki lehetne maszkolni egy szöveget is ami lehet a te nick neved is.
Matricával kapcsolatban őt nyugodtan keresheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rengeteg találatot fogsz kapni ahol ilyen élvédőt lehet vásárolni.

Gratulálok!
)