Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ramses07
üzenetére
"Nem úgy mint mások, hogy legyártatják egy géppel a dolgokat."
Ezzel kvázi lenézed azokat, akiknek nincs (mert pl. nem futja) megfelelő eszközük (...és kézügyességük pl. az én esetemben
) a kivitelezéshez, de kreatív gondolataik azért vannak. Van lehetőségem a lézervágótól a lemezhajlítóig, esztergáig, stb... Lézerhez még meg is rajzolom amit ráküldenek -volt, hogy én is csináltam, állítottam be 
Nem, nem is sorolom magam Bari, Jones, Ramses, Engineer, BaluC, Feco vagy a többi AAA+ modder közé (igazán moddernek sem neveztem magam soha). Csak ilyenennel ne vedd már el az ember kedvét kérlek.

OK, az meg a másik dolog, h IRL ügyetlen létemre többet akarok, mint amire képes vagyok... így született pár kamrai porfogó, több kiló "majdnem kész" plexi és pl. kültéri router-doboz, meg hasonló darabok...

És igen, majd lehajlíttatom aluból a ház oldalait... csak kell hogy legyen normális "hulladék" anyag a cégnél, mert táblát fizetni nincs $$$vem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a kivitelezéshez, de kreatív gondolataik azért vannak. Van lehetőségem a lézervágótól a lemezhajlítóig, esztergáig, stb... Lézerhez még meg is rajzolom amit ráküldenek -volt, hogy én is csináltam, állítottam be