- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az egyik tunerem WHQL x64 drivere hosszú időn keresztül (kettő és fél év...) hibásan működött, amennyiben hw encoder-t használtam (a Vista és a W7 is ezt telepítette WU-ről). Szóval a kártya egyik legfőbb funkciója volt hibás. Ilyenre én semmilyen aláűírást nem adnék meg. Pedig ott volt a hibátlan driver, csak a Leadtek úgy gondolta nem ér meg neki $450-t ennek a tunernek a támogatása (nem tudom miért, de ezt a tunert teljesen el akarta felejteni, pedig a mai napig a legjobb terméke.)
A Gigabyte E8000 első x64 drivere analog módban minden esetben kékhalált okozott, csak DVB-T módban működött stabilan. Kritikus hiba, az egyik legsúlyosabb. A driver szintén megkapta a WHQL minősítést. Pedig egyértelműen driverhiba volt, ugyanis a PxDTV2300 H driverével a tuner hibátlanul működött.
Asus PE6x00 x64 drivereinek egyes változatai csak részben települtek fel sokáig, (HID, azaz az erre kapcsolódó távirányító pl nem működött) ezek is WHQL minősítésűek voltak.
És volt még pár eset, ami számomra egyértelműen bebizonyította, hogy semmit sem jelent, hogy oda van biggyesztve az a négy betű. Ha valaki minden asztali Win alatt támogatott hw-t akar kiadni WHQL driverrel, az $900-jába kerül. És elnézve mennyi hw van a piacon, ez nem gyenge summa. Érdemes csak a Catalyst által támogatott hw-eket szépen beszorozni ezzel a $900-ral...
Hol lehet egyébként megnézni ezeket a minősítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest