Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Toby1959 #1999 üzenetére
Ha a DMT GAP detektáló képességére gondolsz, arra nem lehet hagyatkozni pontosan azért, mert nem vizsgálja meg, hogy az adott vivőn miért nincs kódolva semmi, csak a tényt állapítja meg. Például ha kizársz teljesen hibátlan vivőket akkor azok ott meg fognak jelenni. De sokszor az ADSL is félrerak néhány szabad vivőt bitswap céljából ha van sok tartalék. Ezeket szintén felsorolja majd a DMT mint "GAP".
Ahhoz, hogy a GAP detektálás jól működjön, minimum meg kéne vizsgálni még adott vivőn az SNR, QLN és Hlog térképeket is, de nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán írható olyan algoritmus ami legalább 80-90%-os hatásfokkal meg tudja tippelni, hogy mit kéne kizárni.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
Toby1959 #1997 üzenetére
Tölts fel DMT-s képet és akkor legalább közelítőleg tudunk segíteni.
A kizárt vivők egyénre szabottak minden esetben, nincs generális képlet. Azt az aktuális vonal állapota alpján döntöm el, hogy mit érdemes kizárni.
Bár gyári SW-vel nem fogod tudni elmenteni a beállításokat: minden újraindulás után el fogja felejteni a modem ezeket a paramétereket. Szerintem rakd fel az általam írt szoftvert, nagy eséllyel felmegy rá (van módszer a leírásban a kompatibilitás ellenőrzésére!).
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest