Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
A firmware-t sikeresen feltettem. A modem csatlakozik a netre, de kicsit furcsán viselkedik. A power led folyamatosan, pirosan villog, a lan is zölden villog, az internet led viszont nem ég. A leirásodban szereplő linkről az eredeti firmware-t nem tudom letölteni, ha neked meg van meg tudnád osztani velem, hogy ha vissza kell adni a Tének, akkor vissza tudjam állitani.
-
senki66
senior tag
Nem, nem gondolom, hogy a világ összes eszküzének a jelszava benne van, de gondoltam van valami default jelszava ennek a modemnek. Mivel a Manuálban amit adtak hozzá nincs benne, ezért kerestem volna a Te leirásodban a jelszót. Ha nem tudom a jelszót, akkor is meg tudom csinálni az update-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest