Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Az mit jelent, hogy kadenciahelyes? Nem csak siman a 23.976 hianyzik? Nekem a cadence-rol az jut eszembe, hogy amikor 24 fps-t konvertelnak 60i-be (vagy 30 sf-be), akkor nem mindegy, hogy melyik felkepet mikor hova rakja az ember, es melyiket ismetli, de itt ilyenrol nincs szo, siman vannak a kepek egymas utan, es le kell oket jatszani sorba, aztan amikor ugy erzi a lejatszo, hogy mar tul eloreszaladt (mert 24-gyel jatsza a 23.976-ot), akkor egy kepet ismetel. De hol itt a cadence? Nem tudja az intel a 60-i felkepeibol a helyes full kepeket osszerakni?
-
DjDanee87
addikt
Kösz a választ. Egyik ismerősöm használ i3at VGA nélkül csak netezésre. Talán havonta megnéz 1 filmet, nem jellemző rá. Kíváncsiságból megnéztem nála, hogy megy 1080ps film IGPvel, és simán vitte. Viszont nekem furcsának tűnt, és lehet emiatt az eltérő FPS miatt volt. Kár, hogy ezen nem lehet utólag javítani, szerencse, hogy őt nem zavarja

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- EAFC 26
- Adventi kalendáriumok
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi