- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest