- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
margithid #63 üzenetére
Most lehet én vagyok megint a hülye. Kicsit olvasgattam a dolog után, ugye ez a fejlesztői mód úgy jött elő, hogy többször rákoppintottam a build verzió számra. Mint ahogy a Android verzió számnál is lehet (olcsó játék...
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
félisten
válasz
GoldhandRent #12 üzenetére
Persze, valahol sejtettem is, hogy ez a helyzet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Az Android memóriakezelése sokat fejlődött, de még mindig fura számomra az iOS után. De addig nem érdekel, amíg megy flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest