Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
margithid
üzenetére
Most lehet én vagyok megint a hülye. Kicsit olvasgattam a dolog után, ugye ez a fejlesztői mód úgy jött elő, hogy többször rákoppintottam a build verzió számra. Mint ahogy a Android verzió számnál is lehet (olcsó játék...
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert. -
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Persze, valahol sejtettem is, hogy ez a helyzet.

-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Az Android memóriakezelése sokat fejlődött, de még mindig fura számomra az iOS után. De addig nem érdekel, amíg megy flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung Galaxy S23
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert.
Akkor a fejlesztőivel jönnek az instabil rom frissítések. Ez oké. De vissza tudom varázsolni, hogy ne fejlesztői legyen a MIUI?