- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
mulatosdj #6650 üzenetére
Philips gépek nagyon jól sütnek alulról, mármint a két kosaras gépek, itt olvasottak alapján
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe, ez is egy jó gép, kirívó hibája még nem jött elő senkinek, talán a kosár csavarjaira időnként érdemes ráhúzni aki szokta rázogatni főleg(mint én is)
Hogy megéri e a +~50% a Philips az neked kell érezni
Viszont az tudom tanácsolni hogy halgas a megérzésedre, és ne legyen később megbánás, inkább most kicsit többet költeni rá mint később megbánni hogy inkább azt kellet volna.
(Én elkövettem ezt a hibát a Tefal gépel kapcsolatba, megbántam hogy azt vettem meg, garanciáztatás óta a dobozába pihen használtan eladni szinte lehetetlen értelmes áron, és aktívan használok egy AF-R550)1700W kontra 2000W
Ez bemelegítésnél számít meg mirelit cuccoknál, meg biztos ki is lehetne mérni hogy mondjuk 800g mirelit burgonya esetén hogy alakul a fogyasztás
Méretnél viszont igen, nagyon nem mindegy hogy 5.5literre van a 1700W vagy 7literreAmúgy amit még számolgatni kel hogy mi van még azon az áramkörön ahova be lesz dugva. Egy 2800W-os tűzhely sütő meg egy airfryer nem fog elmenni egy mondjuk 16A kismegszakítón.(2800W meg mondjuk 1700W 230V mellet az 19.5A(ha meg nincs is meg a 230V még rosszabb))
Meg kell nézni hogy azon az áramkörön mi van még mi mehet egyszerreSiguro AF-R550 gép fogyasztását benne a hozzászólásomba láthatod [link](Na meg egy képet hogy milyen gyrost szoktam reccsinteni) , meg van mellette egy rendes 1830W-os tűzhely fogyasztása is összehasonlítás miatt
Én inkább a műszaki részében vagyok benne, sütés része nálam kimerül a mirelit sütésnél, hogy mit hogy kell sütni nem is igen szoktam hozzászólni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR