Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
erdey_a #3401 üzenetére
Facebook csoportokat , hogy linkeljem?
4-6 ezzel kapcsolatos fórumot követek de had ne keresgélgessem egyesével vissza.
De pl gyorsan tegnapi még egy.
[link]
aztán még kapásból, és a hozzászólásoknál is ezt erősítik meg.
De máshonnan is pl.
Írják is
"Szerintem ez csak egy rossz széria lehet. A mienk másfél éves és nem tudom mit csinálnék már nélküle!"
Félreértés ne legyen nem a Lidls ellen beszélek mert nem azt vettem, csak úgy néz ki eddig majdnem mindenki elégedett, volt vele, de most elszaporodtak az újjaknál a hibák, valószínűleg rossz széria van. De nem fogok erről senkit győzködni leírtam mit tapasztalok!
Más, hogy a Philipsról is írjak ilyet, előkerült pár napja egy hiba, kisebb kiesett alkatrész, ami miatt az ügyfélszolgálat már azt javasolta, hogy esetleg küldjem vissza, vagy vigyem szervítbe ami nonszensz, de ha jól emlékszem csak Pesten és talán Debrecenben van. De aztán szerencsére sikerült kijavítani otthon, hogy használni lehessen, majd ha jobban ráérek rakok fel képeket róla.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest