- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tama2000
tag
Sziasztok! Akkor írok egy kis tapasztalatot én is. Nekem a kisebbik Aldis sütőm van (ami a múlt héten is volt az újságban).
Édes burgonya, (kb. két öklömnyi méretűnek a fele) hasábokra vágva (próbáltam kb egyformákra vágni, mint a bolti fagyasztott sima hasáb krumpli), olajjal és tejföl ízű sültkrumpli fűszersóval átforgatva. 20 perc, 180 fok, 5 percenként rázogatva. Sajnos rettentő rosszul sikerült. A szélek szénné égtek, a közepe pedig teljesen puha maradt (sütőtök állagú puha). A másik felét serpenyőben, forró olajon sütöttem meg, úgy már jó lett. Úgyhogy az édesburgonya kilőve.
A másik sikertelenségem a Lidlben kapható 15 db-os fagyasztott tőkehal rudacskák. 5db rudacska, 180fok, 10 perc. Gondoltam 5 perc után megfodítom őket. Sajnos a panír mindegyiknek ráégett a sütő aljára, ezért csak darabokban tudtam kiszedni belőle mindet. Ezután a többit már serpenyőben, olajban sütöttem ki. Legközelebb teszek még egy próbát, úgy, hogy megkenem őket olajjal kétoldalt.
De hogy jót is írjak! A pennyben kapható 4db-os fagyasztott camember sajt (lapos dobozban van, mint egy pizza, és két kis áfonya szósz is van hozzá) 200 fok, 10 perc, 5 perc múlva megfordítva isteni finom lett! A panír ropogós, a sajt belül folyékony. Ehhez steak cikkekre vágott új burgonya (csak kicsit mosogatószivaccsal megsúrolva a héja) olajban és sültkrumpli fűszersóval átforgatva, 200fok, 20 perc, 5 percenként rázogatva isteni finom lett!
Szintén a Pennyben kapható, 6 db-os kis előkelesztett bagett (a kifli/zsömle alatt szokott lenni kirakva). 6 perc, 180fok, félúton megfordítva, majd kb 5 perc hülés után nagyon finom reggeli. Kívül ropogós, belül puha.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest