Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizakodónak, tapasztalatlannak, naivnak, hiszékenynek. Továbbfokozni nem érdemes, lehet hülyének is nevezni, ennek ellenére lehet egy kitűnő szakmunkás vagy tűzoltó vagy sofőr, akármi. Csak olyat csillantottak meg előtte amire nincs rálátása ÉS NAGYON hihetően adták elő.
Ez egy olyan valami ami az emberiség kezdete óta működik és szélhámosság a neve. Bárki bármikor bedőlhet, nincs ellenszer, ha olyanba visznek bele teljességgel hihetően amibe te rutintalan vagy.
Nem kell ezért elítélni senkit. Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk.
Ez az egyik alap építőköve a szélhámosságnak, ismerősnek jobban hiszel, a másik meg ami a piramisjátékokba csúcsosodott ki, az hogy nem milliókat ígérnek 2 perc alatt hanem egy teljességgel hihető közepes futamidejú korrekt nyereséget. Ha ezt megfűszerezik érvekkel, olyanokkal ami teljességgel elhihető átlagembernek akkor bingó, megvan a tökéletes csali.
"Aki egy könnyen manipulálható árfolyamú valós értéket nélkülöző befektetésbe rakja minden megtakarítását"
Ebből a mondatodból hidd el hogy nagyon sokan max. 4-5 szót tudnak értelmezni. Ebbe benne van az egy, az aki, a könnyű meg a minden. És ez egy könnyű mondatszerkezet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Star Wars rajongók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi