Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizakodónak, tapasztalatlannak, naivnak, hiszékenynek. Továbbfokozni nem érdemes, lehet hülyének is nevezni, ennek ellenére lehet egy kitűnő szakmunkás vagy tűzoltó vagy sofőr, akármi. Csak olyat csillantottak meg előtte amire nincs rálátása ÉS NAGYON hihetően adták elő.
Ez egy olyan valami ami az emberiség kezdete óta működik és szélhámosság a neve. Bárki bármikor bedőlhet, nincs ellenszer, ha olyanba visznek bele teljességgel hihetően amibe te rutintalan vagy.
Nem kell ezért elítélni senkit. Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk.
Ez az egyik alap építőköve a szélhámosságnak, ismerősnek jobban hiszel, a másik meg ami a piramisjátékokba csúcsosodott ki, az hogy nem milliókat ígérnek 2 perc alatt hanem egy teljességgel hihető közepes futamidejú korrekt nyereséget. Ha ezt megfűszerezik érvekkel, olyanokkal ami teljességgel elhihető átlagembernek akkor bingó, megvan a tökéletes csali.
"Aki egy könnyen manipulálható árfolyamú valós értéket nélkülöző befektetésbe rakja minden megtakarítását"
Ebből a mondatodból hidd el hogy nagyon sokan max. 4-5 szót tudnak értelmezni. Ebbe benne van az egy, az aki, a könnyű meg a minden. És ez egy könnyű mondatszerkezet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Filmvilág
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest