- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Az, hogy közgazdászként nem értem hogyan lehetséges eladni egy 9%-os hitelt, amikor USD-ben kapsz hitelt 5%-on az szomorú.
1. Nem mindenki kap 5%-on hitelt.
2. Felveszed 9%-on es berakod egy olyan stablecoinba, ami ennel tobbet ad. Egyszeru arbitrazsugylet, amig ki nem derul, h a masik oldalon nincs meg a fedezet (ld. Anchor protocol).Biztos vagyok benne, hogy van értelme 75%-os kamatot ajánlani és abban is biztos vagyok, hogy aki ilyet ajánl, az nem játszik tisztességesen.
Az ilyen allitasok elott celszeru vmennyire megismerni a cryptok mukodeset. Ertem en, h minden atveres meg piramisjatek, meg mindneki mindent tud anelkul, h barmirol barmit tudna, de akkor is.
A "kamat" attol fugg a stake-elesnel, h jelenleg hany darab coin van forgalomban es egy adott kovetkezo periodusban mennyit nyomnak ki meg.
Pl. ha a kovetkezo egy evben 2 millio coin jon, most viszont csak 0,5 millio van forgalomban, akkor a jelenlegi tulajdonosok 400%-os inflaciokent elik meg a kovetkezo egy evet. Nekik olyan opciot kell ajanlani a "lekotesre", stake-elesre, h hajlandoak legyenek ezt megtenni.
Tehat onmagaban a "kamat" szintje nem jelent semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest