Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Kellene egy kis segítség orosz nyelvből.
STE ROM-ot szeretnék feltenni az i9195-ös telefonomra, és nem teljesen világos, hogy mit kell telepíteni előtt, illetve, ha zip-ből felment a ROM utána még kell-e valami fix a 9195-re? -
tothbe
addikt
Eddig egész jó időnk volt itt. valamivel hűvösebb az otthoninál, de azért meleg (néha kicsit túl meleg is).
Mostanra viszont ide is ideért valami esős hidegfront. szóval épp csak 20 fok van.
A vodka viszont hidegben-melegben egyaránt hűvösen az igazi. Bár itt általában a mennyiségét nézik, nem a hőfokát.
(amúgy furcsa módon a helyeiek egyik nagy kedvence a Tormás vodka (Хреновуха aka Hrenovuha). Ez elsőre szokatlan, másodjára csak fura, aztán meg már mind1.)
-
zone
őstag
Orjosz akcjentjusbjan sjegjíthjetjek. Csjak egy jé kjell mjindjen mjagjánhjangzjó eljé.
-
tothbe
addikt
Vicces volt ezt a posztot épp Kijevben meló közben olvasnom.
-
bambano
titán
rákeresel a tecsőn a russian road rage kifejezésekre és ott találni fogsz egy csomó káromkodást
-
Mister_X
nagyúr
Gondoltam próbálok egy kicsit én is kedveskedni pár szó megtanulásával, mert ők is csak pár hétig vannak itt, de olyanokat tanultak meg, mint szia, köszönöm, szeretlek, igen, nem, francba!, istenem!, imádlak, hiányozni fogsz, egészségedre (utóbbi négy tőlem) és még szeretnének pár szót megtanulni.
Amúgy használhattok cirill betűket is, anno elkezdtem önszorgalomból oroszozni, de nagyjából csak annyi maradt meg, hogy tudok (közel) folyékonyan írni és olvasni. Kivéve az olyan hangokat, mint ь és ы.
-
törölt tag
-
matej013
tag
Kák gyelá? - Hogy vagy? (Válaszok: Háráso - remekül, Narmajna: megvagyok)
Já (Név): Ez vagyok, az vagyok.Dobroje útrá: Jó reggelt!
Dobroji gyín: Jó napot!Minyázá vut: Ez vagyok, az vagyok, egy kicsit formálisabb.
U.I Ha nagyon be akarsz náluk vágódni, akkor Tyibijá máty és szuká.
-
Nézd, én oroszból érettségiztem, de nem tudom mire vagy kíváncsi? Mert hiába magolsz be pár mondatot, kérdést nem tartalmazhatnak, mert úgy se érted.
Rendben, legyen kijelentő? Mondjuk u tyibjá kraszívüje glázá, vagyis szép szemed van. Erre vagy vigyorog vagy mond valamit, de te nem érted.
Szóval beszélgetni akarsz egy óra alatt megtanulni vagy pár kedveskedő szó kell, amúgy is angolul dumáltok? -
Met
nagyúr
3 orosz csaj és beszélgetni akarsz velük?
-
Eastman
addikt
Keresd a Budapesten élő orosz anyanyelvű, magyarul tanulókat.
Szívesen segítenek. Illetve Ti, egymásnak, hiszen ők meg Tőled tanulnak majd...
-
törölt tag
Pár sör után bármilyen nyelven tudsz majd beszélni.
-
törölt tag
este vizsga? akkor hova ez a kapkodás. délután bőven ráért volna ez a post
-
törölt tag
sukablyat
Töltsd le a dota2t vagy a csgot az tökéletes -
Pont a Google fordítóban bízz, az pártatlan
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdv nép!Tegnap este összeismerkedtem három orosz lánnyal (meg egy orosz sráccal, de ő más csoportból volt és amúgyis...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest