- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Kellene egy kis segítség orosz nyelvből.
STE ROM-ot szeretnék feltenni az i9195-ös telefonomra, és nem teljesen világos, hogy mit kell telepíteni előtt, illetve, ha zip-ből felment a ROM utána még kell-e valami fix a 9195-re? -
tothbe
addikt
Eddig egész jó időnk volt itt. valamivel hűvösebb az otthoninál, de azért meleg (néha kicsit túl meleg is).
Mostanra viszont ide is ideért valami esős hidegfront. szóval épp csak 20 fok van.
A vodka viszont hidegben-melegben egyaránt hűvösen az igazi. Bár itt általában a mennyiségét nézik, nem a hőfokát.
(amúgy furcsa módon a helyeiek egyik nagy kedvence a Tormás vodka (Хреновуха aka Hrenovuha). Ez elsőre szokatlan, másodjára csak fura, aztán meg már mind1.)
-
zone
őstag
Orjosz akcjentjusbjan sjegjíthjetjek. Csjak egy jé kjell mjindjen mjagjánhjangzjó eljé.
-
tothbe
addikt
Vicces volt ezt a posztot épp Kijevben meló közben olvasnom.
-
bambano
titán
rákeresel a tecsőn a russian road rage kifejezésekre és ott találni fogsz egy csomó káromkodást
-
Mister_X
nagyúr
Gondoltam próbálok egy kicsit én is kedveskedni pár szó megtanulásával, mert ők is csak pár hétig vannak itt, de olyanokat tanultak meg, mint szia, köszönöm, szeretlek, igen, nem, francba!, istenem!, imádlak, hiányozni fogsz, egészségedre (utóbbi négy tőlem) és még szeretnének pár szót megtanulni.
Amúgy használhattok cirill betűket is, anno elkezdtem önszorgalomból oroszozni, de nagyjából csak annyi maradt meg, hogy tudok (közel) folyékonyan írni és olvasni. Kivéve az olyan hangokat, mint ь és ы.
-
törölt tag
-
matej013
tag
Kák gyelá? - Hogy vagy? (Válaszok: Háráso - remekül, Narmajna: megvagyok)
Já (Név): Ez vagyok, az vagyok.Dobroje útrá: Jó reggelt!
Dobroji gyín: Jó napot!Minyázá vut: Ez vagyok, az vagyok, egy kicsit formálisabb.
U.I Ha nagyon be akarsz náluk vágódni, akkor Tyibijá máty és szuká.
-
Nézd, én oroszból érettségiztem, de nem tudom mire vagy kíváncsi? Mert hiába magolsz be pár mondatot, kérdést nem tartalmazhatnak, mert úgy se érted.
Rendben, legyen kijelentő? Mondjuk u tyibjá kraszívüje glázá, vagyis szép szemed van. Erre vagy vigyorog vagy mond valamit, de te nem érted.
Szóval beszélgetni akarsz egy óra alatt megtanulni vagy pár kedveskedő szó kell, amúgy is angolul dumáltok? -
Met
nagyúr
3 orosz csaj és beszélgetni akarsz velük?
-
Eastman
addikt
Keresd a Budapesten élő orosz anyanyelvű, magyarul tanulókat.
Szívesen segítenek. Illetve Ti, egymásnak, hiszen ők meg Tőled tanulnak majd...
-
törölt tag
Pár sör után bármilyen nyelven tudsz majd beszélni.
-
törölt tag
este vizsga? akkor hova ez a kapkodás. délután bőven ráért volna ez a post
-
törölt tag
sukablyat
Töltsd le a dota2t vagy a csgot az tökéletes -
Pont a Google fordítóban bízz, az pártatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest