Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Gondoltam próbálok egy kicsit én is kedveskedni pár szó megtanulásával, mert ők is csak pár hétig vannak itt, de olyanokat tanultak meg, mint szia, köszönöm, szeretlek, igen, nem, francba!, istenem!, imádlak, hiányozni fogsz, egészségedre (utóbbi négy tőlem) és még szeretnének pár szót megtanulni.
Amúgy használhattok cirill betűket is, anno elkezdtem önszorgalomból oroszozni, de nagyjából csak annyi maradt meg, hogy tudok (közel) folyékonyan írni és olvasni. Kivéve az olyan hangokat, mint ь és ы.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Üdv nép!Tegnap este összeismerkedtem három orosz lánnyal (meg egy orosz sráccal, de ő más csoportból volt és amúgyis...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest