Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Habár én is voltam már ugy csajjal, hogy eltünt egy pár hónapra, de utánna keresett.És megindokolta a távolmaradásának okát.
-
padee
tag
A csajszi le akar rázni! felejtős.
kérd meg az első olyan csajt aki tetszik, hogy menjen el veled. max. azt mondja h nem.
próbálkozni kell, ez ilyen. -
Superman
nagyúr
Csatlakozom Kolombuszhoz. ideje más lányt keresned.

Egyszer engem is megvezett egy lány. Nagyon bele voltam esve, igaz ez már egyetemi éveink alatt történt. Ő is ''eltűnt'', de szó szerint napokra, hetekre. Aztán egyszer csak a szülei hívtak fel, hogy ugyan hozzam már haza Hong-Kongból a lánykájukat, mert nincs pénze a visszaútra.......A többit borítsa a feledés jótékony homálya.
-
törölt tag
Szerintem középiskolás korban célszerű a legtöbb időt a tanulásba és a bulizásba fektetni, a csajokkal (érzelmileg) komolyabban foglalkozni nem érdemes.
Azt tanácsolnám, hogy csajozz ahogy csak a csövön kifér, az érzelmeket pedig hagyd meg akkorra mikor már 20+ leszel. Ja, és még valami: egyetlen nő sem éri meg, hogy miatta ne aludd át az éjszakát. Könnyen lehet, hogy amíg te álmatlanul forgolódsz, addig a hőn szeretett nőcit éppen a barátja/exbarátja kufircolja... -
ttower
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem igazán bíznak meg benne és ezért.
Sajnos telszámukat nem tudom, de majd megszerzem (mire jó a sulis napló).
vicces:szeretem a kihívásokat, és a szabad csajokkal nincs túl sok jó tapasztalatom, de lehet hogy egyszer azt is megírom
[Szerkesztve] -
ttower
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem fogok. kedden tali. azt mindeképp megvárom. és ezért nem akarok mindent előrről kezdeni. Majd meglátom mi lesz. Ahogy Dalai Láma mondta :De ezzel a lánnyal kapcsoaltban nem történhet sokkal rosszabb. Max, hogy nem áll veled többet szóba, de akkor jobb is. Vagy marad minden a régiben, vagy jóra fordulnak a dolgok.
-
Hikvision
senior tag
Ez aztán a kacifántos dolog

-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem ideje másik lányt keresned.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Wuthering Waves
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)