- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Nem kaptál gyógyszert rá ? Nagyon jó vérnyomáscsökkentők vannak már .
Elkezdtem anno egy teljes vizitet, izotopos vizsg , ultrahangos, vér vizelet stb... de a végét nem tudtam befejezni mert költözés volt meg egyebek, mostmeg már fizethetnék 6000ft nyi viszitdjjat.
-
DArchAngel
tag

Az élet ilyen. Sohasem tudhatod mikor lesz vége.
Próbálj meg úgy élni, ha esetleg vége lesz, majd jó szívvel emlékezzenek rád. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
kisninja
őstag
-
7
addikt
-
ttower
aktív tag
-
7
addikt
-
ttower
aktív tag
-
7
addikt
-
ttower
aktív tag
Hú... Chatlog, ez érdekes lehet.
+Flo^| suliban
+Flo^| egy srác
+Flo^| leesett a székről
+derp| Szívelégtelenség?
+Flo^| csak úgy
+Flo^| és
+derp| 17 évesen?
+Flo^| anya az előbb mondta
+Flo^| és most látom
+derp| 3 és fél óráig élesztették?
+Flo^| az egyik barátomnál kiírva
+Flo^| hogy
+Flo^| meghalt
+Flo^| és hogy akit én is ismerek
+Flo^| jézusom
+Flo^| ez
+Flo^| szörnyü
+derp| Flo^: Jól mondtam a dolgokat?
+szellem+| elment.
+Flo^| nem tudom
+Flo^| de
+Flo^| 17 éves
+szellem+| nyugodjék békében!
+Flo^| jah
+derp| Hova járt?
+Flo^| tóparti
+Flo^| basszus
+Flo^| látom
+Flo^| te már hallottál
+Flo^| vmit
+derp| Aham
+derp| De nem biztos, hogy ő azŐ az?

ő az
tópartis volt. merre találtad?
és megkérdezhetem hogy ki a beszélgetőpartner? -
bambano
titán
-
7
addikt
Hú... Chatlog, ez érdekes lehet.
+Flo^| suliban
+Flo^| egy srác
+Flo^| leesett a székről
+derp| Szívelégtelenség?
+Flo^| csak úgy
+Flo^| és
+derp| 17 évesen?
+Flo^| anya az előbb mondta
+Flo^| és most látom
+derp| 3 és fél óráig élesztették?
+Flo^| az egyik barátomnál kiírva
+Flo^| hogy
+Flo^| meghalt
+Flo^| és hogy akit én is ismerek
+Flo^| jézusom
+Flo^| ez
+Flo^| szörnyü
+derp| Flo^: Jól mondtam a dolgokat?
+szellem+| elment.
+Flo^| nem tudom
+Flo^| de
+Flo^| 17 éves
+szellem+| nyugodjék békében!
+Flo^| jah
+derp| Hova járt?
+Flo^| tóparti
+Flo^| basszus
+Flo^| látom
+Flo^| te már hallottál
+Flo^| vmit
+derp| Aham
+derp| De nem biztos, hogy ő azŐ az?

-
7
addikt
Nem mernek hosszabb időre adni neki, mert a magas vérnyomás miatt nagyobb az esélye bizonyos egészszégügyi problémákra, amelyek miatt balesetet okozhat (szívroham és társai). Így gondolom ötévente mindig alá kell vetnie magát újabb egészségügyi vizsgálatoknak, ha újítani akar a jogsiján.
-
ttower
aktív tag
Sajnos ilyen az élet nem tudni mikor pattan el egy ér stb...
én ráadásul magas vérnymású vagyok jogsimat 5 évre kaptam meg mert mikor mérték 165 volt.
Maga a halál ténye nem akaszt ki igaz már 2x felett vagyok, kiskoromban kb 10 éves voltam jött át a szomszéd sirva hogy a férje felakasztotta magát. Apuval átszaladtunk levettük majd apu megprobálta újraéleszteni, amig a mentök rendőrők ki nem értek. Mikor mozgattuk nyögött böfögött de halott volt persze 10 perc után ellettem zavarva. Máig előttem van akép meg az esemény, de semmi rossz érzés nem fog el, nincsenek rémálmaim nem is voltak. (persze sajnálom, jó szomszédvolt
)hogy függ össze az 5 éves jogsi a 165el? 5 év után már nem fogsz tudni vezetni vagy mi?
-
kisninja
őstag
Sajnos ilyen az élet nem tudni mikor pattan el egy ér stb...
én ráadásul magas vérnymású vagyok jogsimat 5 évre kaptam meg mert mikor mérték 165 volt.
Maga a halál ténye nem akaszt ki igaz már 2x felett vagyok, kiskoromban kb 10 éves voltam jött át a szomszéd sirva hogy a férje felakasztotta magát. Apuval átszaladtunk levettük majd apu megprobálta újraéleszteni, amig a mentök rendőrők ki nem értek. Mikor mozgattuk nyögött böfögött de halott volt persze 10 perc után ellettem zavarva. Máig előttem van akép meg az esemény, de semmi rossz érzés nem fog el, nincsenek rémálmaim nem is voltak. (persze sajnálom, jó szomszédvolt
) -
7
addikt
Azoknak lehet sokkoló akik elötte való percekben beszéltek vele......Én sosem láttam szenvedni a barátom -szerencsére nem tom hogy birtam volna- igy nem tudom milyen az ha látod hogy meghal.
Senkinek se kivánom..
Egyébként ilyenkor megilyedek mivan ha velem is van ilyesmi....Egyik pillanatról a másikra meg összesem az utcán.Ha veled is van ilyesmi, akkor nem sokat tudsz tenni ellene. Szerintem jobban jár az, aki képes figyelmen kívül hagyni ennek a latolgatását, és ugyanúgy él tovább...
-
k.
őstag
Azoknak lehet sokkoló akik elötte való percekben beszéltek vele......Én sosem láttam szenvedni a barátom -szerencsére nem tom hogy birtam volna- igy nem tudom milyen az ha látod hogy meghal.
Senkinek se kivánom..
Egyébként ilyenkor megilyedek mivan ha velem is van ilyesmi....Egyik pillanatról a másikra meg összesem az utcán. -
ttower
aktív tag
Hát igen....Nekem is megfordult már a fejembe mert hallok sok ilyet..Mivan ha egyszer én?
Egyébként ha tényleg full normálisan bejött és ez történt az nagyon sokkoló
Egyébként köszi....A legrosszabb az hogy sokszor jut eszembe hogy ezt is megtárgyálhatnánk meg ilyenek.Szóval azt felfogja az ember hogy nincs többet de amikor már hoszabb ideje nem beszélt vele és hivnám hogy na mizu akkor jön a felismerés hogy mégis kit hivjak......
Na nem szomorkodom többet most szerencsére minden szupi.tegnap még tesin magasta ugrottak. semmi baja nem volt. ma reggel vidáman kelt, jött suliba. és egyik percről a másikra kiakadt a szeme és megmerevedett...

-
k.
őstag
Hát igen....Nekem is megfordult már a fejembe mert hallok sok ilyet..Mivan ha egyszer én?
Egyébként ha tényleg full normálisan bejött és ez történt az nagyon sokkoló
Egyébként köszi....A legrosszabb az hogy sokszor jut eszembe hogy ezt is megtárgyálhatnánk meg ilyenek.Szóval azt felfogja az ember hogy nincs többet de amikor már hoszabb ideje nem beszélt vele és hivnám hogy na mizu akkor jön a felismerés hogy mégis kit hivjak......
Na nem szomorkodom többet most szerencsére minden szupi. -
ttower
aktív tag
-
k.
őstag
-
Yutani
nagyúr
-
nagash
senior tag
Elképesztő!!!
Mindig kiráz a hideg, ha egy gyerekkel történik ilyesmi...
Nincs igazság... -
ttower
aktív tag
helyesírás, egyéb később javítom. most remegek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab 2nd - i5-7Y57 I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 Touch - i5-4G I 8GB I 128SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5266, 100% AKKSI
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest