Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stanlee

őstag

Keszitettem meg kepet a nyitott allapotrol:

Ill. itt van becsukott allapotban. Jol latszik, hogy ott rohad, ahol nyitott allapotban nem szellozik rendesen:

Valoszinuleg holnap megint lekezelem, mert mar nem tudom nezni, mennyire rozsdasodik...

• Stanlee

őstag

Ezek a felultolto mosogepek mindn Electrolux termekek, igy nevtol fuggetlenul nagyjabol ugyanazokat a hibakat adjak. Nekunk egy Bauknecht (7 eves) van, anyukamnak Whirlpool (18-20 eves). Az ajto kialakitasa teljesen azonos, annyi valtozott az evek soran, hogy a mososzer adagolo nyilasainak az elrendezese valtozott.

A Bauknecht ezen a reszen mar rohad. Mar egyszer lekezeltem, kb. 1 ev volt es megint elkezdett rohadni.

A hiba szerintem a kovetkezo: az ajtonak kulso resze kezd el rohadni. Mi mindig nyitva hagyjuk az ajtajat a mosogepnek, igy mosas utan a nedves levego a kezelofelulet es az ajto koze beszorul, igy egesz jo korulmenyt biztosit a rozsdakepzodesnek. A masik, hogy az ajto belso feluleten levo muanyag boritas es a lemez kozott le tud csepegni a viz, ami mosas utan a mososzer adagolon es a muanyag boritason marad, majd lefolyik, es az ajto lemez reszevel erintkezni tud.

Anyukamnal ez az ajto nem rohadt el, egy picit nem puposodott fel. Annyi a kulonbseg, hogy o mindig lecsukja hasznalat utan az ajtajat a gepnek.

A kovetkezo rozsdatlanitas es ujrafestes utan en is csukva fogom tartani a gep ajtajat, hatha nem rohad el olyan gyorsan.

Az meg egy vicc, hogy kb. 80 euroert vesztegetik a muanyag boritas nelkuli lemezt.

Új hozzászólás Aktív témák