Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a CRT ilyen célra használhatatlan. próbálkoztam vele, a probléma az, hogy ha nem teljesen derékszögben nézi az ember (a szélsőknél márpedig ez megoldhatatlan), akkor zizegni fog, ami pillanatok alatt lefárasztja az ember szemét. max 1 óra, és jön a kifolyás effekt.
ez a DisplayPort nagy bumburnyákság.
én anno Supreme Commandert nyomtam két 19"essel, a káva tényleg nem volt zavaró egy idő után. viszont érdemes egyforma monitort venni, különben tényleg esélytelen összehangolni őket. főleg, ha az egyik digitális, a másik analóg, persze eltérő panellel... a desktopra való kiugrálás ott sem volt tökéletes, konkrétan a SupCom nem tudott visszajönni AltTab után két monitorral. viszont a dupla desktop is hatalmas fíling volt.
kellett volna egy harmadik kijelző is (TV), de ahhoz CF kellett volna, ahhoz meg jobb lett volna x38, meg mégegy vidkari, meg arra rendes hűtés (hangkártyám is van), meg ezek szerint driverpara miatt nem is ment volna. ez mindenesetre szép húzás az Atitól, hogy a három kijelző megint nem megy. kíváncsi vagyok mikor lesz erre hack...
Menthirist: a játék max 4 beviteli eszközt kezelt egyszerre. egy kormány, egy váltó, egy pedálsor és egy talán kézifék volt ez a cikkírónál. hiába tudna többet rákötni, ha a programmal már nem lehet kezeltetni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest