Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Okos dolog ez a GPS "turbó".
Nekem is rengeteget segített a vételi jelen.
Nos valami hasonló létezik wifire is ?Köszi
-
k7000i
csendes tag
Én teljesen máshogy oldottam meg a problémát!
A képen látható csatlakozó közé betettem egy elég vékony rézdrótot de ahhoz elég vastag hogy az érintkezőt szétfeszitse és igy hozzányomja az antennához. Neten láttam sok helyen a másik érintkezőt forrasztgatják de, igazából én nemmertem azt piszkálni igy inkább ezt az egyszerű megoldást választottam és voálá 11 műholdat fog stabilan és még a házban is belockol ami korábban elképzelhetetlen volt
és sztem ez nemigazán jár garanciavesztéssel mert semmit nemforrasztottam semmihez csak kiékeltem az érzékelőt persze azért odalehet forrasztani hogy nemozduljon el még véletlen sem de sztem forrasztás nélkül is tökéletes
-
tresh
veterán
Na szóval kicsit bővebben a forrasztásos részről
A probléma forrása az alaplapon lévő GPS "csatlakozópont" (érzékelő) és a kereten lévő antenna nem érintkezik tökéletesen.
Itt a probléma forrása:Na most két lehetőség van amit LEENO is írt:
- első hogy leszedet a képen látható réz érintkezőt és átforrasztod a fent mutatott helyre.
vagy a másik:
- hogy a kereten lévő antennát és ezt az érékelő pontot összekötöd egy plusz vezetővel
-
Yany
addikt
Halihow, jó az írás, bár nekem kicsit tömör. Ez a forrasztásos dolog kicsit jobban kifejtve érdekelne még, mert nekem nem igazán egyértelmű, hogy mit mivel kell összeforrasztani. Valami videó esetleg van róla valahol?
A papíros megoldással az a bajom, hogy minimális a hátlap szorító ereje és közben nem is illeszkedik fel rendesen a készülékre, ha ott van az a ragasztás.
-
gubacsino
aktív tag
Szóval a lényeg ugye hogy nem jó az érintkezés. 2 éves a vas, gari már rég nincsen, hát szétkaptam
ebböl az ötletből kiindulva, én csak a hátlap érintkező felületére tettem egy kb 1mm magas forrasz pöttyöt. A hatás rögtön érezhető volt. -
Nordic
Közösségépítő
Ilyen nincs HTC Desire S-hez?
Néha a 20-at is nehezen éri el a jelerősség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest