Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
*Mukeey* #106 üzenetére
hu, ez jol hangzik. ennyire profi szerelest en sajnos nem probaltam.
nekem kb az elso Traktorrol (meg elotte fruity loops meg meg valami azelott) volt tavaly a valtas egy Pio DDJ-SB3ra algoriddimmel. de kb az is hiperurugras volt. avagy kb amit neztem, hogy mit tudtak a highend keverok a 2000es evek elejen, na azt kb szamitogeppel ugyan, de egy 300euros kevero kb minden szinten verte. legnagyobb para vele az, hogy az itthoni Beyer 990Ed / Yamaha + Klipsch setuphoz azert a beepitett DA converter messze a leggyengebb komponens, egyebkent meg akkora a delay HDMIn kikuldve a hangot az erositore (es USBn a dacampra), hogy keptelenseg fulessel normalisan precuezni.
persze ettol meg arra tokeletes a setup, hogy lassu szombat delutanokon magamnak jatszak, foleg, hogy nemi micromanagementtel gyakorlatilag az SB3 egy negydeckes lejatszo. ami 300 euroert teljesen jo.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik legkedveltebb DJ szoftver, a Native Instruments Traktor Pro bemutatása.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest