- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
engem mindig mindenki azzal nyugtat, hogy az angol más mint a német, mert angolból relative hamar és könnyen el lehet jutni egy olyan szintre amikor már tudod használni úgy ahogy és később nehéz amikor már próbálsz választékosan beszélni. A németnél ez állitlag forditva van, hogy nagyon nehéz elkezdeni és utána már csak sétagalopp.
Jelentem A2.2 végén még mindig nem könnyű.
Ami miatt szerintem iszonyat szivás, gondolom nem egyedül vagyok, hogy meló mellett érdemlegesen nyelvet tanulni önszorgalomból egyszerűen nehéz. Kinek van ahhoz kedve, hogy esetleg még a hétvégi munka után hazamenjen és azon vekengjen, hogy az úttest most fiú lány vagy transznemű meg hogy kati vagy forditott szórendet kell használni a mert után
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Szeretnèk megtanulni rendesen angolul.A helyi nyelvtanfolyamot nem tudnám beilleszteni a naptáramba, marad az...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egérpad topik
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest