Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Esetleg a torrent kapcsolatok száma irreálisan magas?
De passz, mert az mindent érintene, nem csak az kábelt.
Esetleg húzd újra a szoftverét:
http://www.tp-link.com/hu/download/Archer-C7_V2.html#Firmware -
Lanash
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen router v2-es verziót. Beállítgattam, de amint elkezdek letölteni majd vissza a 30 megás netemet lekorlátozza 10 megára, de csak a vezetékes részen. Ez miért lehet? Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
istvansz2
csendes tag
A második bekezdéseddel nem értek egyet. Gondolj csak a mobiltelefon hálózatokra.
Van egy kis kézi készüléked behatárolt képességekkel. Viszont a bázisállomásokra akkora antennát raksz amekkorát csak bírsz. Azok már a telefonok gyenge jelét is megbízhatóan veszik.
Egy jó router jó antennákkal jobb hálózatot biztosít a gagyi eszközöknek is. -
Multibit
nagyúr
Nagy lakásba, vastag falaknál, és szintek közötti átvitelre nem ez a legjobb.
Ilyen rossz környezetben (vastag falak, födém) már több eszközt szoktak javasolni kábelen összekötve.
De még ha beszerez valaki, egy brutál erősen sugárzó routert, mire megy vele? Hiába üvölt a router, ha a kliensek nem tudnak visszabeszélni! Sokszor olvasni a topikokban, hogy nagy hatótávú, erős wifi-vel rendelkező routert keresnek. Haha, jó vicc! Hozzá passzoló ellenoldalakat (telefon, tablet, stb.) is be tudnak szerezni? A szokásos konzumer termékek nem ilyenek. -
Declan
újonc
Sziasztok,
valakinek valamilyen tapasztalata van mostanában ezzel a routerrel kapcsolatban? Erősen gondolkodom benne, de a WDR4300-at nem rég küldtem vissza mert egy kalap fos volt. Erre mennyire lehet számítani? Milyen gyakran dobál le a 2.4G?
Mekkora távon megy el?
Kábelen mennyire stabil? Sőt alapjába véve mennyire stabil ez a router? -
applause
aktív tag
Nálunk az emeleten van a router és a földszintre vettem egy TP-Link AC750 wireless hatósugár kiterjesztőt. Így az egész házban jó. A földszintre a router ac jel kb 40%-os, de igen változó van ahol 15% vagy 0% is. A reparaterrel egyenletes lett. Igaz most nem c7-es van, mert azt eladtam a gyenge ac jel miatt, hanem c8-as. Azt hittem, hogy ez jobb, de ugyanolyan.
-
Bitlisz
aktív tag
Kb olyan ez mint a fény meg a hang terjedése közti különbség.
Az 5GHz-es jel jobban fény természetű, nagyobb sebességet tud rövid távon, ha nincs útban semmi.Érdemes a routert ott elhelyezni ahol több eszköz van (pl nappali/dolgozó, pláne ha tudnak AC-t is),
és a 2,4GHz-en az N-es Wifi meg lefedi a lakást. -
byronk
csendes tag
Hello a napokban vettem egy Tp-link archer C7-et..Valakinek van valami tapasztalata már ezzel a routerrel? Nekem sokkal gyengébb az 5G-s jel mint a 2,4-es. 48m2-es lakásban már 2 fal után meghal.. Még a 2,4G a 3. Fal után is működik, miközben az 5G-t 3 külső antenna sugározza, a másikat pedig 3 belső.... Vélemény?? Lehet hibás vagy ez ennyit tud? Ami az árát tekintve igen gyenge....
-
applause
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy wifi-n az online rádió akadozik, pontosabban 5-10-20 mp-re megszűnik a műsor, majd elindul ujra. Kábelen ez nem jelentkezik. A wifi jel nem szünik meg, legalábbis az ikon nem mutatja a képernyő sarkában. Mi lehet ennek az oka?
A wifi stick tipusa Archer T4U AC1200 dualband. -
Sumi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyet. Hááát. Na mindegy
Mindenesetre annak reményében vettem, hogy a gyári firmware-rel meg lehet csinálni vele a Guest Wifit. De létezik, hogy nem tudja másik subnetre tenni, hanem ugyanazt az ip-tartományt használja, mint a nem guest wifi, csak ilyen AP isolation szerű technikát alkalmaz a Guest-en kapcsolódó eszközökre?
Szóval jól érzem, hogy esélytelen, hogy a guest wifihez külön subnetet használjon?
Üdv
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #63 üzenetére
Feltettem a legfrissebb beta-t, és úgy veszem észre 2 nap használat után, hogy nálam stabilabb és erősebb lett a Wi-Fi jel 10-20%-al.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
Poplacsek #63 üzenetére
Ezt már elég régen kiadták, de elvileg csak Ázsiában lehet kapni.
TP-Link TL-WDR7500 -
Poplacsek
senior tag
Úgy látom arra várhatok, hogy a v1.1-esre kijöjjön egy új firmware, amivel kicsit erősödik a Wi-Fi jelerősség. Helyette kiadták a v2-t..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A C4-hez képest nagyobb teljesítményt kapunk az 5 GHz-es tartományban.
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest