Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Ajjaj lehet át kellene nézni a válaszokat most így az imei-es videó vége alapján.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Ármester
válasz SyMbioTe #294 üzenetére
Huu, ez de aljas kérdés, de meglett.
#405draco31
Naszép, én itt örülök magamnak, aztán lehet a fele rossz.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Graphics #413 üzenetére
Nembaj, legalább fixen kapok valamit.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Postas99
senior tag
hmmm a mait sehol sem találom.. mindegy mivel próbálkozom.. és az a baj, hogy nem is emlékszem ilyenre..
-
SkiDev
senior tag
válasz Postas99 #415 üzenetére
Ne aggódj, nem vagy egyedül. Az előző kérdések esetében megvannak a válaszok, de itt lövésem sincs, hogy honnan kéne elkezdeni keresni. Kb. tű a szénakazalban.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
draco31
veterán
Na végre egy ami ment fejből
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
veterán
Bog volt Pekingben?
Oké, erről találtam egy sort, de nem segít válaszolni[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Saccco
nagyúr
Valamelyik kérdés után nyomozva akadtam erre, persze a másikra nem ott volt a válasz.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
addikt
Ez azért nehéz kérdés, mert nem tudjátok, hol kell keresni
Rutinos Bog Fan Club tagok rögtön tudjákMás kérdés, hogy ott lesz-e a válasz, de ezt csak este fogom megtudni, még munka van.
-
Atomantiii
addikt
Végre egy könnyű kérdés, tegnap megnéztem egy rakás mindent mégsem találtam meg biztosra. Sőt még álmomban is előjött.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Amúgy igen bár kerestem olyan helyen is, ami Bogosabb lelkületű, de nem jártam még sikerrel
#424 oriic: amikor reggel munkában megláttam, meg hogy könnyű, én ezt sejtettem aztán láttam, hogy a válaszok mégsem tükrözik a ténylegesen azonnal megtalálható könnyűséget, mint a legtöbb a kérdéssor elején.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
draco31
veterán
válasz Ferrari fan #428 üzenetére
Pedig ha elmondanám hogy lehet megtalálni max 1 perc alatt.
-
zeorsdfd
senior tag
Na, ez a 15-ös ez nem tetszett. A megadott helyes válasz megfogalmazása nem fedi a valóságot, bár sejtem mire gondol a költő, de nem pontos, na.
-
Graphics
Jómunkásember
Beszarás, hogy lett meg a mai válasz.... Na majd ha véget ér a játék leírom.
A válaszlehetőség meg szó-szó, picit pontosabban oké lett volna .
Ennél konkrétabbat úgy sem talál az ember.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
lkristóf
senior tag
Ú, ez a mai kérdés, tök véletlen megtaláltam.
-
gyimger
őstag
És arról nem is beszélve, hogy a toronynak sem az a neve.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Upo
addikt
válasz Graphics #436 üzenetére
A 15-ös taxisra előző kutatásból emlékeztem, csak az a baj, hogy igazából nem jó a fogalmazás a talán helyes válasznál, de ha úgy vesszük, akkor egy másikat is rá lehet húzni. Pláne, ha az a cumiztatás hogy az a pontatlan az nem pontos, ezért a másik lesz az elfogadott.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Amúgy a 13-asba nagy poén lett volna a válaszok közé berakni Varsót.
(Bocs, most hozom be az elmaradást, és egyből eszembe jutott ahogy most belekattintottam)Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tixem
addikt
Nem tudom mit rugóztok a taxis kérdésen. Egyértelműen van megadva a jó lehetőség, ha a megfelelő anyagból szeded a megoldást 🤷
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest