Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz fatpingvin #21 üzenetére

Ez őszinte volt és köszönöm.
    Jó az iptables példa, ne aggódj nem hiába koptattad a bill.-t.
    Te segítenél, én szívesen fogadnám és valahogy eddig nem találkozott a két szándék, majd megváltozik ez.
    Lehet túlérzékeny vagyok és bennem is van hiba de amit én kaptam hideget-meleget ehhez hasonló témákban, talán érthető. Nem mondom hogy néha nem én provokáltam ki de az esetek 90%-ában nem éreztem igazságosnak a letolásokat. vagy naiv vagyok.

Itt most azon kaptan fel a vizet hogy ugyan miért ne használhatnék Wine alatt bármilyen más platformra írt szoftvert. Azért van a Wine. És többen is ezt hozták fel, vagy talán nem így gondolták de nekem így jött le.
    Erre talán túlreagáltam ezért bocs de tényleg, ha nem kell ilyen más platformos összekokánykodás akkor vegyék ki a Wine-t a Linuxból és zárjon be a Valve. Ennyi.

Én is használom a terminált. De nem szeretem. És nem tudom megjegyezni a parancsokat. Nevess ki, múltkor gugliznom kellett a könyvtárváltást hogy hogy is van. Míg a Furmarkot egy pillanat alatt memorizáltam, ez egy cpu gpu stresszteszt szoftver.
    Nekem így 100x egyszerűbb. A vinyón meg elfér 1000 szoftver is ha kell.
    Írtam pár apró szkriptet, természetesen külső segítséggel, mai napig használatban vannak a gépeimen. Ha minden kötél szakad akkor pötyörészek.
    Totron kolléga többször is fején találta a szöget egyébként a mindanivalójával. Az általa említett sikerélmény is megvan ilyenkor de ugyanígy megvan Win alatt is amikor megoldok valamit bármi segítségével, akár cmd akár gui. Androidon is megvolt a kanosszajárásom, bl nyitás, root, custom recovery, custom rom, adb-n turkálás , féltégla telefon, flash, logok bámulása stb. Sikerélmény hogy pont olyan a telefonom amilyennek én akarom.
    Azóta nem babrálom mert minek?
    Az Ubuntumat se babrálom, ráment majd' 2 évem hogy ilyen legyen mint most. Nem részletezném a buktatókat, volt bőven. És kész, beállt, békén hagyom. A Linux kezdőknek, az Ubuntu topik meg még 2 másik fórum velem volt tele 2 évig. Mostanában semmi segítséget nem kérek mert elértem amit szerettem volna.
    A Ventoy projektem teljesen saját ötlet, megdolgoztam vele és hatalmas sikerélmény. Azóta azt is békén hagyom hisz nekem tökéletes, csak használom szinte minden nap.

A sikerélmény ha megvan, a hozzá vezető út szerintem közömbös ha az ember tud neki örülni.

Mindenki úgy vezeti a kocsiját ahogy. Ha beülök a szomszédom mellé, legszívesebben ki is szállnék az első sarkon mert szerintem borzalmasan vezet. De 30 éve balesetmentesen, az meg hogy gyilkolja a kocsiját az az ő szuverén magánügye.
    Én így Linuxozok, máshogyan Winezek, akárhogyan Androidozok. Más meg teljesen máshogy.

Nincs harag ugye?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés