- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
Ez őszinte volt és köszönöm.
Jó az iptables példa, ne aggódj nem hiába koptattad a bill.-t.
Te segítenél, én szívesen fogadnám és valahogy eddig nem találkozott a két szándék, majd megváltozik ez.
Lehet túlérzékeny vagyok és bennem is van hiba de amit én kaptam hideget-meleget ehhez hasonló témákban, talán érthető. Nem mondom hogy néha nem én provokáltam ki de az esetek 90%-ában nem éreztem igazságosnak a letolásokat. vagy naiv vagyok.Itt most azon kaptan fel a vizet hogy ugyan miért ne használhatnék Wine alatt bármilyen más platformra írt szoftvert. Azért van a Wine. És többen is ezt hozták fel, vagy talán nem így gondolták de nekem így jött le.
Erre talán túlreagáltam ezért bocs de tényleg, ha nem kell ilyen más platformos összekokánykodás akkor vegyék ki a Wine-t a Linuxból és zárjon be a Valve. Ennyi.Én is használom a terminált. De nem szeretem. És nem tudom megjegyezni a parancsokat. Nevess ki, múltkor gugliznom kellett a könyvtárváltást hogy hogy is van. Míg a Furmarkot egy pillanat alatt memorizáltam, ez egy cpu gpu stresszteszt szoftver.
Nekem így 100x egyszerűbb. A vinyón meg elfér 1000 szoftver is ha kell.
Írtam pár apró szkriptet, természetesen külső segítséggel, mai napig használatban vannak a gépeimen. Ha minden kötél szakad akkor pötyörészek.
Totron kolléga többször is fején találta a szöget egyébként a mindanivalójával. Az általa említett sikerélmény is megvan ilyenkor de ugyanígy megvan Win alatt is amikor megoldok valamit bármi segítségével, akár cmd akár gui. Androidon is megvolt a kanosszajárásom, bl nyitás, root, custom recovery, custom rom, adb-n turkálás , féltégla telefon, flash, logok bámulása stb. Sikerélmény hogy pont olyan a telefonom amilyennek én akarom.
Azóta nem babrálom mert minek?
Az Ubuntumat se babrálom, ráment majd' 2 évem hogy ilyen legyen mint most. Nem részletezném a buktatókat, volt bőven. És kész, beállt, békén hagyom. A Linux kezdőknek, az Ubuntu topik meg még 2 másik fórum velem volt tele 2 évig. Mostanában semmi segítséget nem kérek mert elértem amit szerettem volna.
A Ventoy projektem teljesen saját ötlet, megdolgoztam vele és hatalmas sikerélmény. Azóta azt is békén hagyom hisz nekem tökéletes, csak használom szinte minden nap.A sikerélmény ha megvan, a hozzá vezető út szerintem közömbös ha az ember tud neki örülni.
Mindenki úgy vezeti a kocsiját ahogy. Ha beülök a szomszédom mellé, legszívesebben ki is szállnék az első sarkon mert szerintem borzalmasan vezet. De 30 éve balesetmentesen, az meg hogy gyilkolja a kocsiját az az ő szuverén magánügye.
Én így Linuxozok, máshogyan Winezek, akárhogyan Androidozok. Más meg teljesen máshogy.Nincs harag ugye?
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
+1, ha helyzet van, nincs idő szentimentális irányokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest