Hirdetés
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
kissjani72 #31 üzenetére
Hát elvileg az a nagyobb/jobb modell papíron, de gyakorlati tapasztalatom nincs.
Nekem is csak HCS2330 van.
-
neilszab
őstag
válasz
kissjani72 #29 üzenetére
A különálló erősítő egy marketing/desing fogás, nem gondolom, hogy minőségben bármi valós előnyt hordozna magában.
-
neilszab
őstag
Huhh, nagyon vártam már a cikkedet, nagyon jól és korrektül is indult, már előre örültem, hogy jó kezekbe került a virtuális toll, aztán pont mikor belemelegedtem volna... vége lett. A "---------Tapasztalatok, Végszó----------" rész ellőtt el bírnék még viselni még vagy fél-egy oldalt arról, hogy pontosan hogyan is szól, biztos vagyok benne, hogy tudnál még róla írni... szívesen olvasnám és sztem nem csak én...
Illetve szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogy viszonyul a cucc az 1255A-hoz, látványosan jobban szól-e, van-e hátránya vele szemben, illetve a fele akkora teljesítmény a szatelliteken érezhető-e?
Köszi Szépen!
Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest