- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
szemétégető #71 üzenetére
Hidd el, hogy körbejártam a dolgot rendesen. Ha jól figyelsz akkor nem találsz buzdítást a cikkben arra vonatkozóan, hogy "ezt bárki meg tudja csinálni" vagy "bátran kezdjetek ti is el építeni ilyet" stb. A tüzeléstechnikához ilyen esetekben úgy gondolom nem kell professzionális szinten érteni, de az tény, hogy bárki ilyet ne kezdjen el építeni, aki nem néz utána mindennek és nem körültekintő eléggé. Én azért nem tettem bele pl. vizes tűzteret vagy vizes hőcserélőt, mert nem akartam felrobbantani a házat vele. Ha valamibe begyújtasz az nem robban fel csak úgy, pláne, ha jól van megépítve. Eddig jól működik, ha tömegkályha, ha nem - technológiai és építészeti szempontból.
A repedések miatt pedig jól huzatoló kéménynél SZERINTEM nem kell sokat aggódni, be kell fugázni és rendben lesznek.
Ha pedig szeretnéd, akkor még a címet is módosíthatom, hogy jobban aludj "Téglakályha építése házilag". Megfelel?
Még valamit a felelősségről: 3 gyerekes családapa létemre azt gondolom, tudom mit jelent ez a fogalom: felelősség. -
Crystalheart
őstag
válasz
szemétégető #71 üzenetére
A repedések egyetlen veszélye tudtommal, hogy így a szobából szívják el az oxigént az égéshez, vagy rosszul tudom? (Egy régi sparhelten más sincs, mint rés, hézag, lyuk majd' minden illesztésnél...
) Esetleg még leomolhat a komplett kályha? Nem építettem még, nem is fogok, én nem tudok barokk kályhát kivitelezni, de ezeket azért jó tudni a mai mesterember-viszonyok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest