- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemétégető
csendes tag
Egy ilyen munka előtt nem ártana alaposan felkészülni. Szakirodalom, tanfolyam, vagy legalább egyszer látni, együtt dolgozni egy tapasztaltabb szakival.
Szerintem az is segítség, hogy egyebek mellet elmondtam , méretezni kell és azt is említettem milyen tényezők figyelembe vételével. De ha jól emlékszem te mondtad hogy nem akarod megtanulnia kályhaépítést, én meg nem fogok feleslegesen magyarázni, nyilván más is van ezzel így.
Csak azt gondold végig hányféle kémény, mekkora variációk vannak fűtendő területekben és a szigetelések minőségében, na meg hányféle kályhatípus és járatrendszer. Azt se várd hogy néhány hozzászólással valaki mindenre felkészít, vagy minden egyedi esetre pontos méreteket és adatokat fog mondani. De mondom felőlem másolgathatsz kétes eredetű rajzokat, vázlatokat amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kályha mindössze 3 hét alatt készült el és jórészt egyedül csináltam mindent. A gázszámlánk feleződött!
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Jövedelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest