- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemétégető
csendes tag
Egy ilyen munka előtt nem ártana alaposan felkészülni. Szakirodalom, tanfolyam, vagy legalább egyszer látni, együtt dolgozni egy tapasztaltabb szakival.
Szerintem az is segítség, hogy egyebek mellet elmondtam , méretezni kell és azt is említettem milyen tényezők figyelembe vételével. De ha jól emlékszem te mondtad hogy nem akarod megtanulnia kályhaépítést, én meg nem fogok feleslegesen magyarázni, nyilván más is van ezzel így.
Csak azt gondold végig hányféle kémény, mekkora variációk vannak fűtendő területekben és a szigetelések minőségében, na meg hányféle kályhatípus és járatrendszer. Azt se várd hogy néhány hozzászólással valaki mindenre felkészít, vagy minden egyedi esetre pontos méreteket és adatokat fog mondani. De mondom felőlem másolgathatsz kétes eredetű rajzokat, vázlatokat amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" QHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged