Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemétégető
csendes tag
Egy ilyen munka előtt nem ártana alaposan felkészülni. Szakirodalom, tanfolyam, vagy legalább egyszer látni, együtt dolgozni egy tapasztaltabb szakival.
Szerintem az is segítség, hogy egyebek mellet elmondtam , méretezni kell és azt is említettem milyen tényezők figyelembe vételével. De ha jól emlékszem te mondtad hogy nem akarod megtanulnia kályhaépítést, én meg nem fogok feleslegesen magyarázni, nyilván más is van ezzel így.
Csak azt gondold végig hányféle kémény, mekkora variációk vannak fűtendő területekben és a szigetelések minőségében, na meg hányféle kályhatípus és járatrendszer. Azt se várd hogy néhány hozzászólással valaki mindenre felkészít, vagy minden egyedi esetre pontos méreteket és adatokat fog mondani. De mondom felőlem másolgathatsz kétes eredetű rajzokat, vázlatokat amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A kályha mindössze 3 hét alatt készült el és jórészt egyedül csináltam mindent. A gázszámlánk feleződött!
- Medence topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest