- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...ne akarjanak kötelezőnek hazudott plusz szolgáltatásokkal feleslegesen lehúzni."
Németországban nem kell a márkakereskedésbe vinni éves karbantartásra az autókat. Minősített szabad szervizek is elvégezhetik a karbantartást. Kipróbáltam.
Az első évben csak olajcsere és a szűrők cseréje volt. Fele áron, szóval örültem.
A második évben jött a fekete leves. A fékbetétek cseréje nyikorgóvá tette a fékezést. Visszavittem, nem sikerült javítania helyzeten. Azóta rájöttem, a költség minimalizálás jegyében minden cserealkatrész és kellék a lehető legolcsóbb beszerzésből származik. A betétek keményebbek az előírtnál. Ezt többszörösen fizetem meg.
Hosszabb a fékút és jobban kopik a féktárcsa. Megérte a spórolást? Egyértelműen nem. Hosszabb távon csak ráfizetés. Jobban kopik a motor a hitvány olajtól. ...Az érem másik oldala az, hogy a márkaszerviz szerelői sem feltétlenül profik. Sőt. De legalább a karbantartást megfelelően képesek végrehajtani.
Azt gondolom, a telefon javítás üzletágban sem jobb a helyzet. -
Ja, ennek két oldala van - és egyensúlyt kéne találni. Cégoldalról mondjuk ott van a garancia, azaz ha belenyúltál, már nem garis, de ezt bizonyos esetekben nehéz ellenőrizni. Meg más kérdés, hogy ez mennyire mehet a használhatóság rovására, pont amit írtál.
"Akkor derült ki, hogy ők nem is hivatalos Apple partnerek."
Itt viszont ezen a bandán kellene jogilag leverni, hogy ezt nem közölték. Én nem az Apple-t pereltem volna.A Samsung itthon amúgy tudja ezt anélkül is, hogy belenyúltál volna. Céges cuccainkat simán dobálja vissza a szervizük, hogy beázott. Szétszedem, semmi nyoma beázásnak
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mit is jelent a fenti mondat, miért is kell erről egyáltalán beszélni.Ki ne hallotta volna már, hogy a ma gyártott...
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Oakley topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Metal topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest