- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Fel sem merul benned, hogy a pelenkan, a mosason , a fozesen kivul egy not mas is erdekelhet? Es nem akar otthon ulni, mert nem olyan?
Na épp ez az. Ha senki nem akar otthon lenni, és mindenki karriert épít, akkor az miért család? És ki neveli a gyereket? Az a helyzet ugyanis, hogy egy gyerek nem tudja saját magát felnevelni. Az óvoda, és iskola pedig nem fogja ezt a szerepet betölteni, mert lassan már arra is alkalmatlan lesz, hogy egyáltalán bármit is megtanítson a gyerekeknek, nem hogy nevelje.
Nem tudom neked tökéletesen pontosan leírni hogy milyen a tökéletes családmodell, de abban biztos vagyok hogy ami most van, az messze nem az. És ha az ilyen DK féle terveknek teret engednek, akkor még egy homi házaspár is nevelhet majd gyerekeket... ahol ugye apu van, meg .... másik apu. Itt látszik mennyire elfajzott a világ. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy normális családok híján gyerekek sem igazán születnek, ergo amikor te öreg leszel, és a karrierkedésbe már rég beleuntál, akkor nem lesz aki nyugdíjat termeljen neked, és hova tovább, még talán nemzet sem lesz, amiben most élsz. Amilyen gyerekek meg mégis vannak, azok félhülyén jönnek ki az iskolákból, nem tisztelik a szüleiket egy cseppet sem, hiszen amúgy is alig látják őket, mert apu meg anyu is dolgozik, és nem látja mennyire semmi értelme az egésznek ebben a formában. Nem, ez biztosan nem a normális családmodell. Nekem pl apám sem volt, és anyámnak is állandóan dolgoznia kellett, hogy legyen valami pénz. Örültem volna neki, ha rendes család van, és nem egy olyan, ahol ugyan tudom ki az anyám, de egy nap láthatom vagy egy órát, és annyi. Közös programok? Mikor? Soha.... Hát ennyi. És ez nem egyedi, hanem általános. És most jöhet hogy bezzeg nagyanyám... és igen. Akkor más volt. Szerinted előreléptünk? Boldogabbak vagyunk mint ők? Nem hinném. Akkor jó az ami most van? Koránt sem.
Es nem normalis az az apa, aki ezt viszont atvallalja?
Szerintem egy nő, egy anya jobban kell a gyereknek az első 15 évében, de ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy ezen feladatokat akár az apa lássa el. Ez már megegyezés kérdése, és a pár kapcsolatán múlik. Én azt tartom rossznak, ha a család minden tagja karriert építget, amivel a gyerek kb kitörölheti a .... azt. És a szülők is, amikor majd rájönnek, hogy elcseszték az egészet. Mire azonban az emberek erre rá szoktak jönni, rendszerint már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest