- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
Na, hát azért, mert felesleges nekik írni, mert se nem válaszolnak, se nem cselekednek. Én már többször is írtam nekik, de semmi.
-
Hát írd meg a tapasztalatod, de azért mert Te rosszul jártál, még nem biztos, h a fogyasztóvédelem nem segít másokon.
Ez kábé olyan, mint az, h az Asrock lapokat szokás fikázni, miközben normális lapok, normális felszereltséggel, maximum tuningolni nem lehet velük. De nem arra készül, viszont nagyon jó áron vannak a tudásukhoz képest.
-
Gergő_
őstag
alaptalan a demagógiád
hidd el a fogyasztóvédelemmel elég sok mindent el lehet érni -
Általánosságban ez egy otthon, 0 (azaz nulla) forintból orvosolható hiba. Egy tű kell hozzá és jó szem. A csatlakozó könnyen koszolódik, a réz érintkezők pedig oxidálódnak a magasabb páratartalom miatt. Ezt tűvel meg lehet kapirgálni, utána működik szépen.
A telefont tokban tartva a csatlakozó kevésbé koszolódik, így hosszabb az élettartama.A szerviznek nem tudom mennyibe kerül egy új csatlakozó (mert jellemzően ez egy darab műanyag pár réz érintkezővel). A dolguk is csak annyi, hogy szétkapják a telefont (bármelyik ügyes ember képes rá), kiveszik az alaplapot, lehúzzák a régi konnektort és felteszik az újat, utána pedig összeszerelik a telefont.
-
Fortissimus
őstag
-
Fogy. véddel se mész semmire. Sajnos saját tapasztalat...
-
Jhonny06
veterán
A szakszerűtlen szerviznek valószínűleg vannak külsérelmi nyomai, az előző gariztatás során kiállított lapokon kell megnézni, hogy mit javítottak rajta és ha az adott területen látszódik valami, akkor esetleg lehet valamit tenni, amúgy nem sokat. Bár ez sem egy nagy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2008,10,08-án vásároltunk egy Sony Ericsson W760i készüléket.2009.03.19-én beadtam garanciális szervizelésre,mert nem...
- Synology NAS
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest