- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati00
tag
Ez a hsz. A 4-es kommentre is válasz. Érdemesebb várni a DDR5 ahogy te is mondtad hátha olcsók lesznek a modulok + hogy übergyorsak lesznek, én mondjuk nem vagyok szerencsés amiért leragadtam DDR2-nél mert arra a generációra egy 2 GB-os RAM modul kerül annyiba mint most egy 4 GB-os DDR4 modul... Jó nyilván az az oka hogy ez régebbi generáció meg már ilyet csak rendelésre gyártanak, pl én nekem 3 hetet kellett várni míg meghozták az 1 GB-os modult(ez 2 éve volt), 5 ezer Ft volt annak az ára, szóval ne síránkozzunk örüljünk, hogy olcsóbban meg tudod kaparintani a 4 GB-os modult mint én a 2 db 2 GB-osat. Ez a +10%-os árnövekedés nem olyan tragédia énszerintem hogy ebbe belekelljen halni. De mivel Samsungról van szó így lehet a neves cégek pl G.Skill, Corsair, Kingston stb termékeit ez nem érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest