- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Razermazer #223 üzenetére
Azok a tiszteletreméltó Úriemberek - direkt nagy betűvel, mert megérdemlik hiszen nem féltek a jeges óceánba fulladni és feláldozták magukat - mentették meg a Titanic-on dagonyázó arisztokráciát a végső megbélyegzéstől... Mert ha a történet az lett volna, hogy minden első osztályon helyet kapó utas megmenekült csak sajna a másod és harmadosztály utasainak nem jutott hely, akkor rosszabb lenne...
Amúgy ilyen igazi bátor ember tényleg ritka, hasonló esetben 100-ból 80 ember mindenen gázolna keresztül csak túlélje, lenne vagy 15 amelyik beletörődne a sorsába, és Brandyt inna, és lenne kb 5 aki még akkor is aktívan segédkezne. Mint ugye a Costa Concordián a magyar hegedűművész.
Most nem tudom, hogy 97-es filmben vagy valamelyik másikban hallottam egy olyan mondatot, amiben az egyik tiszt a kapitányt arra biztatja, hogy mivel nincs már mit tenni, hagyja el a hajót, mert a törvény szerint ezt megteheti. Nos ez nekem megütötte a fülemet, és hát nem nagyon hiszem, hogy valóban megengedte volna, ma sem engedi meg, a kapitány utolsóként hagyhatja el a hajót, addig amíg polgári személyek vannak rajta, nem teheti meg, vagy ha megteszi, megy a börtönbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 100 éve, hogy elsüllyedt az egyik legtöbb emberáldozatot követelt hajó szerencsétlenség, a Titanic...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest