- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyedileg terveztetve még drágább az ablak
Mindegy, msot jópár évig nem lesz sajnos cserélve, pedig anyuéknak szóltam, hogy megfinanszroznám.. De sok munka van vele... Ezért majd... MAjd legközelebb kb 10 év múlva.
Jogos
Nem is fogok rá költeni. Amúgyis lassan már a saját otthonomat kéne tervezgetnem
-
tildy
nagyúr
Ide ha műanyagot raksz elroppan , mert "mozog" a ház
Vályog, ezért van egyfajta természetes "mozgása". Viccet félretéve : panelnál jár rá támogatás, amit általában közösen intéz a ház. Elvileg itt is járhatna rá , de mind a kivitelező, mind az ablak eladója kell rendelkezzen olyan papírral, hogy a támogatást vissza lehessen igényelni, és nekünk kell utánajárni.
Ezek az ablakok kb 180 cm X 150esek , 3 szárnyúak , darabja legalább 80 ezer Ft. Műanyagot nem vennénk. Plusz beszerelés, plusz új redőny csináltatása , mert az új ablakokat már nem gyártják ilyen 3-asban, hogy a régi redőny visszakerülhessen. -
tildy
nagyúr
A szőnyeg meg a bútorok bírják, egyedül a fal volt necces.
84-ben költöztünk oda, 98-ban költöztem fel pestre, eddig jó volt .
Egyedül a "gyerekágyak" mentek ki a szobából a többi minden maradt. Igaz 5 évente festeni kellett, mert repedt a fal, most is fel kellett húzatni egy helyen a plafont.
Szerencsére apukám ért a vilanyszereléshez, az egész lakás kábeleit ő húzta át, az a része legalább anyagköltségben van csak.
Igaz ebben közrejátszik szüleim elég szegények, a fürdőszobában a kád kb. 30 éves, és mióta kinn lakunk (25 éve) nem futotta sosem arra, hogy ki legyen csempéztetve (voltak fontosak dolgok is, pl.a tető megemelése, ajtócsere, kerítéscsere), ezért a fürdőszoba csak tapasztott, meszelt.
Ablakot is kellett volna cserélni, meg van süllyedve az egész, a bal teteje legalább 4-5 centivel magasabban van, mitn a jobboldali, de ha már cseráljük, akkor a másik szobában is kell (utcafronti a két szoba) , akkor már redőnyt is kell , erre meg 200-300 ezer forintjuk szüleimnek nincs.A poén, hogy 1984-ben ennyiért vettük ezt a házat.
-
tildy
nagyúr
Néztem én Tescoban is, meg neten is. Obiban lett véve.
De egy kontavill dupla konnektor is 1500-2000 ft, szóval...
3000 alatt utp aljzatot , ami ki is néz valahogy nem láttam(csak ilyen telefondobozszerűt) , fehéret meg nem akartam.Csillárok sincsenek szépek (energiatakarékost vagyok csak hajlandó használni) , olcsón meg főleg nem. Abból megy vissza a régi , fehér gömb. Max óvatosan nyújtózkodunk
-
tildy
nagyúr
Nézz szét, sajna ilyen árak vannak legrandnál is, meg prodaxnál is.
Ilyesmit vettem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Majd 30 évesen végre "saját" szobám lesz anyuéknál. Na jó, az igazság az, hogy már tavaly is volt, hiszen...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G11 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest