- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cycus
csendes tag
Hát, szerintem ezek nem rossz ötletek! Mondjuk ha van rá lehetőséged, felvehetnéd akár telóval is, amikor rákérdezel a szerződésre, lehetőleg úgy, hogy benne legyen a mondandódban az időtartam is, pl. "már 1 hete itt dolgozom", és ha netán gáz lenne, akkor sem tudják azt mondani, hogy csak 1 napot melóztál ott.
Én azt gondolom (illetve gondoltam), hogy ahol 3-4 körös interjú van, az mégsem lehet átverős hely, különben mit pocsékolnának ennyi időt a felvételire, ha a pácienssel úgyis csak az átverés kiderültéig számolnak, ami max. 1 hónap. Persze, mindenhol vannak elmebetegek...
Szerintem csak a Home Office dologgal tudod őket sarokba szorítani, mert nyilván a feljelentéssel azért nem fogsz fenyegetőzni, ha még ott akarsz dolgozni. Azért elég szar ügy, hogy még ilyennel is kínlódni kell, pedig amúgy sem lehet könnyű egy első munkahely másik országban, más nyelven.
-
Dany007
veterán
-
gaborbol
őstag
En a helyedbe azert keresnem az alkalmas pillanatot ,hogy ismet rakerdezzek ,hogy nezd szeretnem tudni mennyit fogok keresni, nemsokara kell fizetnem az alberletet, terveznem kene vele...
Azt hiszem ennek mindenki szamara vilagosnak kell lennie.
En ugyan igy jartam, felvettek megkerdeztek mennyi volt az elozo fizum mondtam 13,5 dolcsi orankent, mire gondoltam? 15 korul.OK.
1 hetet dogoztam semmi valasz, rakerdeztem megint, 20,5 megfelel ?Mennyi?? OOO meg.
Szar erzes volt odaallni ies megint megkerdezni, de egyszeruen tudnod kell, mire szamits.
Meg ha ugymond el is vagod magad,es ilyenert kiraknak, mert ra mertel kerdezni ,hogy mennyi az annyi, akkor makod volt,hogy csak par napot buktal nem esetleg 2 hetet vagy 1 honapot. Hulyen indul, de lehet belole akarmi is.Azert korrekt ceg ilyet nem csinal, papir legyen alairva, a mostani cegem 2 szer kuldte el elore a teljes munkaszerzodest.Az is lehet hogy varni akar egy kicsit, hogy lassa mennyit ersz neki, vagy meddig mehet el nalad, es ha nem balhezol, bered majd esetleg apropenzel is . -
Dany007
veterán
"Ha megtudja a government, akkor megvágják őket, mint a huzat."
Gondolom azt tudod, hogy itthon szintén
Nézd, ha az a 30 nap közeledik, akkor mindenképp erőltesd ezt a dolgot. Érvelj ezzel az illegális munkavállaló dologgal. Aztán ha nem megy bele, akkor ott kell hagynod őket. Kérdés, hogy ők akarják-e ezt."Korrektek voltak mindenhol, legalábbis papírok szempontjából ."
Mázlid voltAmúgy ez főként a kisebb cégekre jellemző mentalitás. Egy Pannon értelem szerűen ilyet nem tehet meg.
Jajaja, ez nem rossz ötlet. Megkérdezni pár régit, vagy helybelit, hogy arrafelé mi a szokás. Mert mondom, itthon ez nem meglepő... sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest