Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Ez csak egy rövid összegzése volt az elmúlt 1 évnek, ennél azért jóval több minden történt, az érzelmes és nehezebb részeket direkt kihagytam, volt az is bőven. De mindent nem fogok leírni, beszélni róla más, de megörökítve nem lesz. Pedig egy 10-15 oldalas írás biztos kijött volna belőle, illetve ha kitérek a társadalmi hatásokra és elkezdek filozofálni, akkor akár egy könynek is nekikezdhetnék

Az agyalást ismerem... ezért írtam, hogy nem szabad sokat gondolkodni, legfőképpen nem szabad elkezdeni kombinálni, mert csak rossz vége lesz a dolognak. Olyasmiket csinál az ember, amiket később szinte biztos, hogy megbán.
Minden férfisovinizmust mellőzve (amúgy is távol áll tőlem) mondom, hogy a nők kombinálása sajnos még egy picit rosszabb is, mint a férfiaké, több érzelem van benne, vagy szabadul fel, és kicsit átgondolatlanul cselekedszenek. Legalábbis ez a tapasztalatom, de lehet hogy nem csak a nőkre igaz, de én valamiért náluk figyeltem meg.A legfőbb jótanácsom: ismerősök, haverok, barátok, minden mennyiségben, még akkor is, ha épp akkor úgy érzed, hogy nincs kedved hozzá!
Ne aggódj, idővel kialakulnak a dolgok. -
Nimrod
addikt
Látszik, hogy mostanában nem olvastam PH!-t, mivel ezt is csak most vettem észre...
Fel a fejjel, az írást törölni meg tilos. MSN-en látsz nem harapok, bármikor.
-
tildy
nagyúr
Köszi , aranyos vagy. Neked is viszont kívánok minden jót.
jó volt olvasni amiket írtál, talán egyszer ha lesz erőm leírom mi történt az elmúlt hónapokban, igaz van amire nagyon nem vagyok büszke. Agyaltam és... és az agyalást általában szavak követték , ráadásul kemény szavak. Azt akartam, hogy a másik is szenvedje meg a kapcsolatunk végét. hiába na nem vagyok tökéletes.
-
Trak
addikt
Valahonnan ismerős a történet...
Tavaly augusztus-szeptember, 5 és fél év után egyik napról a másikra vége (persze voltak előzmények). Akkor még tartottam magam, kicsit kilátástalan helyzetben megkérdeztem OFF-ban, hogy esetleg tud-e valaki valami helyet, ahol ellakhatnék egy darabig. Fokukacnak volt egy lakasa, ahol meg nem lakott, felajanlotta, h menjek oda, elfogadtam (Már megköszöntem, de utólag mégegyszer köszi!). Sosem laktam egyedül - már ott is furcsán éreztem magam - , 3 hétig voltam ott, aztán bútor és minden szükséges dolog vásárlás és költözés albiba.
Közben meghalt nagymamám és nagypapám is + egyéb családi problémák...
Már a 3 hetes átmeneti időszakban is, de az albiban főleg, nagyon komolyan kivoltam.Szóltam minden ismerősömnek, barátomnak, kollégámnak, tényleg mindenkinek, hogyha valaki megy valahova, buli van, beszélgetés, sörözés, bármi, szóljanak, mert nem bírtam, nem akartam egyedül lenni. 2-3 hónap alatt elköltöttem soktízezer forintot utazásra, piára, belépőkre (100k-nál feladtam a számolást, szerencsére volt tartalékom), de nagyon sokat segített...
De ez mellett is rengeteg időm volt gondolkodni, amivel vigyázni kell, megárt

Segített a költözésnél, a közös dolgokat elosztottuk, nem volt harag, csak részemről kiborulás, látszatra ő jól viselte, vagy nem mutatta.
Az első hetekben, 1-2 hónapban még hívogattam, írogattam neki, hogy esetleg beszéljünk, mert az az egy kimaradt a végén, elváltunk anélkül, hogy jól átbeszéltük volna. Szerintem kellett volna, jót tett volna mindkettőnknek, de sajnos így alakult, elutasította a dolgot. Én ezt elfogadtam, nem "zaklattam" tovább.
Már fél év után is, de most lassan 1 év után főleg beláttam, hogy valóban szükséges volt ami történt, kellett, mert nagyon sokat változtunk a kapcsolat alatt, amivel nem tudtunk mit kezdeni. Egyszerűen elszürkült az egész, nem ültünk le megbeszélni ezeket a dolgokat, maradt a munka, a napi robot. Ha az utolsó évben beszélünk erről, beszélünk a kapcsolatról, akkor talán... De már nem bánkódom, valószínűleg így kellett történnie.Én a szakítással még többet változtam, és szerintem nagyon pozitívan. Már úgy gondolom, kell egy ilyen az életben, hogy utána sokkal jobban értékelni tudjunk majd egy későbbi, ugyanilyen jónak induló kapcsolatot, és adott dolgokat másképp csináljunk majd.
Azóta beszélünk néha, de sosem említjük a kapcsolatot, mindig csak semmitmondó témákról, munka, világ történései, egyéb. Valószínűleg már nem is fog ez szóba kerülni. Nem baj, nekem ez is jobb, mint a semmi, már túl vagyok rajta (végre kimondhatom), de több, mint 5 év az több, mint 5 év, nagyon jól ismerjük egymást (vagy már csak ismertük? nem tudom), szeretném ismerősként, haverként, barátként megtartani a kapcsolatot.
És arra jutottam, hogy nem szabad a miérteken gondolkozni, úgysem lehet mindenre választ találni, és az ember ezzel csak az idejét vesztegeti. Nem gondolkodni, csak élni, élvezni a dolgokat, majd jön minden magától, azt hiszem maradok ennél az életfelfogásnál
Net szinte beköltözés óta van, de valahogy sem a játék, sem a PH nem tudott úgy lekötni, mint régen, több hónapig be sem néztem. Pedig a lehetőség adott volt, egyedül voltam, azt csinálhattam amit akarok, de mégsem. A PH-ra mostanában kezdek újra be-benézni, az új munkám miatt is kell, és most úgy érzem újra jó lenne itt beszélgetni.
A topikban emlegetett egyik teázásra én is meg voltam hívva, de sajnos akkor nem mentem, ha valamikor újra meg leszek, akkor mindenképpen megpróbálok elmenni

Tildy: beállok a sorba ha nem gond, én is köszönöm az itteni segítségeket, bátorításokat!
Neked pedig kívánom, hogy rendezd el a dolgaidat, és alakuljon úgy az életed, ahogy szeretnéd! -
7
addikt
Hogy alakulsz, kis mazsolka?
-
darthsith
tag
Helló!
Most olvastam el a hozzászólásokat meg a történeted...
Először is szeretnék gratulálni, hogy volt benned elég kurázsi, hogy ne maradj egy olyan kapcsolatban ami haldoklik.
Nem tudom nekem lenne-e elég erőm 5 és fél év után...Szeretnék érdeklődni sorsod, hogyléted felől, valamint, hogy hogy alakult a sorsod.
-
SystemRoot
őstag
Hmmm,
Ezt Nagyon érdekes volt elolvasni, örülök hogy nem törölted.
Néha beszűkülten látom az életet. Ez a történet teljesen felüdített.Hihetetlen hogy én stresszelek az életen, amikor az sokkal keményebb és komolyabb mint amivel én találkoztam.
Úgyhogy egy nagy köszönet a hangulatos story-ért és hszekért.
Mellesleg ha bajba kerülnél, keress meg nyugodtan, van egy lakásom a blahánál, meg egy házam pomázon. Bárhol elférsz, a lakásban ráadásul nincs senki. És ne érezd ezt nehéznek megkérdezni, nekem ez semmiség. Nehogymár egy intelligens érdekes fiatal honfitárs lány ne tudjon hol aludni.
Üdv: SystemRoot
-
lipi67
nagyúr
Lesz ez még jobb "liptaaaaaaaaaak"

-
lipi67
nagyúr
"Az nehezen lehetnék, legalábbis ha a nickedből indulok ki"-Indulj ki másból,van választékod
Az anyám se lehetsz..-segítek,ne számolj sokat -
A friss híreid meg..,mondok frissebbet
Viszont!!!Majdnem megörültem,mert az "albit"-ot Abitnak olvastam
Aludd ki magad,Bogi este ráér!
-
tildy
nagyúr
Az nehezen lehetnék, legalábbis ha a nickedből indulok ki , akkor 12 évesen már...
Kicsit fiatalon lett volna az
-----------------------------------------------------------------------------
Friss hírek: ez a hónap még tuti koli, lehet a következő is , aztán keresek valami albit. -
lipi67
nagyúr
Gratula!Zseni vagy!
Szuper időérzkre vall ez a fantasztikus,tartalmas,öszínte véleménnyílvánitásod.Hisz semmit se mondtál, lényegében csak annyit ,hogy egy kis hülye(nem ám kishülye
)liba,de most olyat szívott,hogy nem is érted ,miért nem lőtte főbe magát...Egy lelkisegélyszolgálat aranykoszorús tagja lehetnél(Ezt értsd ahogy akarod
)Szép napot! -
tildy
nagyúr
A látszat néha csal. És lehet , amit mutatok kifele, az csak kompenzálása bizonyos dolgoknak . Lehet.
Talán idővel ...Változom....Lehet ez kellett hozzá...Lipi: Valaki mondta, hogy próbáljak már kicsit más szemmel nézni a dolgokra. Hát legyen már bennem tartás, nézzem már meg mit csinálok. Érdemes magam tönkretenni, emiatt?
És ez volt az a pillanat, mikor azt mondtam , oké abbahagyom a hisztit, és felállok, és elindulok utamon .Nem kellek neki? Minek kepesszek akkor?! Minek alázzam meg önmagam? Minek kínozzam önmagam? Felesleges.
És igen, kicsit nyugisabb vagyok
Vagy sokkal? Fene tudja. De a mélypontok , mintha elmúltak volna, már nem fáj , hogy így alakult, talán sikerült megfelelő helyre raknom szívemben ezt az embert. 10 év. Életem 1/3át töltöttem vele. Voltak benne csodálatos dolgok, nem tagadom, de ha már így alakult... Nem tekinthetek hátra, előre kell menni. Ez ad erőt 
-
anaqer
veterán
jo eg tudja - en regtol fogva bekepzelt hulyekislanynak tartottalak/tartalak, de azert ez fenemod kemeny utes lehetett. le a kalappal, hogy meg *itt* vagy (ezt vedd, ahogy tetszik).
-
tildy
nagyúr
Közeledik május. Elvileg csak április végéig kaptam helyet, május bizonytalan volt. Most úgy néz ki megoldódott

-
Dany007
veterán
omg! Just kiddin'
Lehet, hogy tényleg rádférne egy alapos pihi, meg megnyugvás.
Sz.tem csak azon idegeskedj amin muszáj. Vedd sorra mik a megoldott dolgok, és mik nem. És ami nem megoldott még, arra ki kéne találni mi lesz a megoldás. És ha már megvan, akkor majd ráérsz akkor stresszelni azon amikor eljön az ideje.
Jó, tom nem olyan egyszerű...
De ha mindenen agyalsz non-stop akkor tényleg k.o. leszel... =/
Remélem helyrejössz! Mi veled vagyunk !
-
kavicssli
addikt
tildy Debrecenbe tudok szállást szerezni... Tudom tudom az messze van de hátha!Fullos kecó nagyon ...az anyagiak..ha kiváncsi vagy PÜ!
de megfogsz lepődni! -
Dany007
veterán
hajajj ha tudnád nekem miket ígértél
Amúgy sz.tem még kell pár hét örlődés amíg valami javulást tapasztalsz.
De sz.tem ne zárkózz el, próbálj ismerkedni kapcsolatokat teremteni.
Tudom h a legkisebb gondod is nagyobb ennél. De ha egyedül maradsz akkor az rosszbb.
Sok haver sokféle tanácsot tud adni. Statisztikailag csak lesz köztük egy használható
Sz.tem érdemesebb kibeszélni a dolgokat, mint elfolytani. Persze nem feltélenül online gondolom, mert ugye amit nem akarsz azt ne teregesd ki. -
tildy
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Végülis itt kértem segítséget, off topikban ... De óvatosan. Tudod, egyrészt ez egy "kellemetlen" szituáció, másrészt viszont szeretem önmagam megoldani a dolgaim..
Szégyeltem volna , ha túl nyilvánosan kell segítséget kérnem...Nekem, aki mindig olyan erősnek mutatom magam...
azt vettem még észre, hogy... Nem emlékszem néhány dologra.. Amik így az elmúlt két hétben történtek, legalábbis ígéreteimre nem nagyon.... Ez nem jó. Meg nem tudom mit hova raktam el, szanaszét van néha a fejem.
-
Dany007
veterán
Hát igen, nemsok minden jön le így. Bár ha már ezt így leírtad, akkor talán az egy pozitívabb időszak volt.
Az biztos, hogy nem könnyű a helyzet. De hidd el javulni fog, csak idő kell hozzá. És amíg el nem telik az az idő addíg nagyon rossz
Nem muszáj egyedül lenned ha nem akarsz. Ezért vannak a barátok a haverok és PH! is =) Egy kattintás és ittvannak a haverok : ) Jó persze ez nem ugyan az mint élőben, de legalább kikapcsolható!
-
7
addikt

Egyrészt ne nekem köszönd, hanem a családomnak és Áginak, másrészt meg az a legnagyobb köszönet, ha minél hamarabb összeszeded magad. Úgyhogy hajrá! Ja, és egyél rendesen!

Ui.: Meglepődtem rajta ugyan, de tényleg kényelmesen aludtam kinn, a radiátor mellett. Igaz, hogy nem fűtött, csak reggel, de nem volt gázos.

-
tildy
nagyúr
Az megvan hála égnek
Szegény télapónak és holdnak majdnem el kellett kapniuka teaház előtt 
Nem jól van ez így... Nem tudom mi lenne a jó. Érzelmi dolgok megboríthatnak... A másik meg, hogy ... Sosem voltam még "egyedül" , 16 éves korom óta. Félek mindentől.Kudarcoktól, fájdalomtól, félek egyedül maradni önmagammal. Egyik pillanatban minden oké, másik pillanatban meg, jajj mi lesz, hogy lesz , jajajaj.
Elég csak egy reklámot látni ami boldog párt ábrázol, vagy elég csak kézenfogva andalgó szerelmeseket látni, és borulás van.
Ezen kell még túllennem.
-
Tim82
félisten
Tartsd meg a jó szokásodat, Tildy. Mármint a normális kajálásra gondolok.

-
tildy
nagyúr
Jól?
Alátszat igen gyakran csal.
Kifelé próbálom erősnek mutatni magam, de ...Voltak összeomlásaim , senkinek sem kívánom. Sírógörcs, kilátástalanságérzet. És lesznek is...
Pl. most sem vagyok túl jól...Rengeteg mindentől félek .Nem tudom a magány jobb-e, vagy ha van valaki mellettem.
Ha egyedül vagyok, könnyen megtörténhet, hogy agyalok, és az nem jó. Ha valaki meg mellettem áll, akkor meg attól zakkanhatok meg , hogy még nincsenek elvarrva a szálak.Viszont van egy dolog , ami ebből könnyen kiemelne, de arra még párat aludni kell.
Volt aki kérdezte, miért mentünk szét: Egyszerű a képlet, egyikünk már nem szerelmes, és nem akarjuk korlátozni semmiben sem egymást.
-
bolondember
MODERÁTOR
nm.
nem voltál terhemre. befogdalak volna-e ha igen?!

-
Dany007
veterán
Ejha. Ez nemsemmi. Azért grat, hogy ilyen jól bírtad. Legalábbis most az érződik.
Ideje lenne már felfelé íveltetni azt az "életgörbét" ; )
9,5 év után biztos nem lehet könnyű...Sőt... Én nem ismerlek titeket, de nehezen tudnám elhinni, hogy ez a 9,5 év csak így le is zárult. Sz.tem ennyi idő után nem megy olyan könnyen az elszakadás, csakhát kell egy kis "hatásszünet" amíg az ember megérzni a társa hiányát. Majd idővel elválik.
De mondjuk nem szabad búslakodni. A legjobb korban vagy! Komolyan! Még bőven van előtted 1 vagy 2 szerelem, ami akár a végleges is lehet. (meg azért a jó oldalát is kell nézni, elvégre annak is van jó oldala ha facér az ember ; ) )
Amúgy ha Veszprém fele járnál és hasonló gond van akkor megoldjuk ám valahogy! Ha egész szobát nem is tudnék adni, de valahogy biztos megoldanánk... ( milyen jó lenne együtt smoke-olnánk minden másnap
)
Aj, amúgy ez a tehetetlenség a legrosszabb :S Az ember segítene de sajnos nem mindenkinek van rá lehetősége
Még szerencse, hogy volt néhánynak
Nem egyszerű az élet, de ha már eddig eljutottál fel ne add!
-
rarri
senior tag
Szerintem nagyon jó, hogy megírtad ezt. Így sokan érezhetik hogy nincsenek egyedül, erőt meríthetnek belőled. A dolgok időnként rosszra fordulnak. Van amikor nem látunk tisztán, csak akkor, amikor már megéltük a poklot, a veszteséget.És amikor úgy érezzük minden elveszett, és elengedjük a régi életünket, akkor születhet egy új , tisztább, boldogabb élet, mert már rendelkezünk a fájdalom adta bölcsességgel.
Tildy, nagyon szeretem benned hogy ilyen vagy, és látom, hogy az út amin jársz, az jó , és hogy a sok fájdalomból amit átélsz, egy nagyszerű dolog fog születni, egy bölcs, boldog ember..
-
juliabrilke
veterán
Szerintem ilyen esetben csak rosszabb lett volna, ha ott maradsz.
"Segítséget sem mertem úgy kérni, annyira nyilvánosan.
Cikinek tartottam, na."Nem is tudom, ezt neked kell eldönteni. De ha egyedül is meg tudod oldani, akkor még jobb.
Mersze egy kis mentális megerősítés az, mai szerintem ilyenkor neked kellene.Írást törölni? Nem szabad.

-
tildy
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
De. Pontosan úgy . Csak én maradhattam volna az albiban, addig , míg nem találok új helyet ,de ezt nem akartam.
Teljesne KO voltam. hidegrázás, zsibbadás, minden. Azt hittem az agyam felfal egyszer.Segítséget sem mertem úgy kérni, annyira nyilvánosan.
Cikinek tartottam, na.Szerencsére van kis tartalékom.
Sőt lehet idővel törlöm ezt az írást is. Lehet meg sem kellett volna írnom...Nem illik az embernek kiteregetni a... Nem akarok senkinek sem rosszat, még neki sem.

-
juliabrilke
veterán
Ilyen helyzetbe még belegondolni is rossz. Egyszer csak szétváltatok és ennyi volt?
Azért remélhetőleg nem úgy jártál, mint a miskolci srác. Ügye azért pénzed van? -
ladybug
őstag
Előre rendületlenül.
Örülök, hogy megtaláltad a helyed, és hogy az önbizalmad kezd visszatérni. -
Bubu79
addikt
Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgaid, ahogyan szeretnéd

Légy boldog és találd meg Önmagad

-
Majstor
senior tag
Fel a fejjel Tildy! + sok sikert a szerelemben és az Életben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pl. szórakozni egyedül járok . (kéthavonta kb.)
És milyen jó hangulatban

Gyere,s add át neki..
Hurrá!
Szuper időérzkre vall ez a fantasztikus,tartalmas,öszínte véleménnyílvánitásod.Hisz semmit se mondtál, lényegében csak annyit ,hogy egy kis hülye(nem ám kishülye

)