- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Ez csak egy rövid összegzése volt az elmúlt 1 évnek, ennél azért jóval több minden történt, az érzelmes és nehezebb részeket direkt kihagytam, volt az is bőven. De mindent nem fogok leírni, beszélni róla más, de megörökítve nem lesz. Pedig egy 10-15 oldalas írás biztos kijött volna belőle, illetve ha kitérek a társadalmi hatásokra és elkezdek filozofálni, akkor akár egy könynek is nekikezdhetnék

Az agyalást ismerem... ezért írtam, hogy nem szabad sokat gondolkodni, legfőképpen nem szabad elkezdeni kombinálni, mert csak rossz vége lesz a dolognak. Olyasmiket csinál az ember, amiket később szinte biztos, hogy megbán.
Minden férfisovinizmust mellőzve (amúgy is távol áll tőlem) mondom, hogy a nők kombinálása sajnos még egy picit rosszabb is, mint a férfiaké, több érzelem van benne, vagy szabadul fel, és kicsit átgondolatlanul cselekedszenek. Legalábbis ez a tapasztalatom, de lehet hogy nem csak a nőkre igaz, de én valamiért náluk figyeltem meg.A legfőbb jótanácsom: ismerősök, haverok, barátok, minden mennyiségben, még akkor is, ha épp akkor úgy érzed, hogy nincs kedved hozzá!
Ne aggódj, idővel kialakulnak a dolgok. -
7
addikt
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
7
addikt
-
Dany007
veterán
omg! Just kiddin'
Lehet, hogy tényleg rádférne egy alapos pihi, meg megnyugvás.
Sz.tem csak azon idegeskedj amin muszáj. Vedd sorra mik a megoldott dolgok, és mik nem. És ami nem megoldott még, arra ki kéne találni mi lesz a megoldás. És ha már megvan, akkor majd ráérsz akkor stresszelni azon amikor eljön az ideje.
Jó, tom nem olyan egyszerű...
De ha mindenen agyalsz non-stop akkor tényleg k.o. leszel... =/
Remélem helyrejössz! Mi veled vagyunk !
-
bajuszati
tag
-
Dany007
veterán
hajajj ha tudnád nekem miket ígértél
Amúgy sz.tem még kell pár hét örlődés amíg valami javulást tapasztalsz.
De sz.tem ne zárkózz el, próbálj ismerkedni kapcsolatokat teremteni.
Tudom h a legkisebb gondod is nagyobb ennél. De ha egyedül maradsz akkor az rosszbb.
Sok haver sokféle tanácsot tud adni. Statisztikailag csak lesz köztük egy használható
Sz.tem érdemesebb kibeszélni a dolgokat, mint elfolytani. Persze nem feltélenül online gondolom, mert ugye amit nem akarsz azt ne teregesd ki. -
Wolverine
félisten
-
Dany007
veterán
Hát igen, nemsok minden jön le így. Bár ha már ezt így leírtad, akkor talán az egy pozitívabb időszak volt.
Az biztos, hogy nem könnyű a helyzet. De hidd el javulni fog, csak idő kell hozzá. És amíg el nem telik az az idő addíg nagyon rossz
Nem muszáj egyedül lenned ha nem akarsz. Ezért vannak a barátok a haverok és PH! is =) Egy kattintás és ittvannak a haverok : ) Jó persze ez nem ugyan az mint élőben, de legalább kikapcsolható!
-
Tim82
félisten
-
Lenry
félisten
-
rarri
senior tag
-
juliabrilke
veterán
Szerintem ilyen esetben csak rosszabb lett volna, ha ott maradsz.
"Segítséget sem mertem úgy kérni, annyira nyilvánosan.
Cikinek tartottam, na."Nem is tudom, ezt neked kell eldönteni. De ha egyedül is meg tudod oldani, akkor még jobb.
Mersze egy kis mentális megerősítés az, mai szerintem ilyenkor neked kellene.Írást törölni? Nem szabad.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
Janoska26
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Motoros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyere,s add át neki..
Az anyám se lehetsz..-segítek,ne számolj sokat -
A friss híreid meg..,mondok frissebbet
Aludd ki magad,Bogi este ráér!
Hurrá!