Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Gratula!Zseni vagy!
Szuper időérzkre vall ez a fantasztikus,tartalmas,öszínte véleménnyílvánitásod.Hisz semmit se mondtál, lényegében csak annyit ,hogy egy kis hülye(nem ám kishülye
)liba,de most olyat szívott,hogy nem is érted ,miért nem lőtte főbe magát...Egy lelkisegélyszolgálat aranykoszorús tagja lehetnél(Ezt értsd ahogy akarod
)Szép napot! -
tildy
nagyúr
A látszat néha csal. És lehet , amit mutatok kifele, az csak kompenzálása bizonyos dolgoknak . Lehet.
Talán idővel ...Változom....Lehet ez kellett hozzá...Lipi: Valaki mondta, hogy próbáljak már kicsit más szemmel nézni a dolgokra. Hát legyen már bennem tartás, nézzem már meg mit csinálok. Érdemes magam tönkretenni, emiatt?
És ez volt az a pillanat, mikor azt mondtam , oké abbahagyom a hisztit, és felállok, és elindulok utamon .Nem kellek neki? Minek kepesszek akkor?! Minek alázzam meg önmagam? Minek kínozzam önmagam? Felesleges.
És igen, kicsit nyugisabb vagyok
Vagy sokkal? Fene tudja. De a mélypontok , mintha elmúltak volna, már nem fáj , hogy így alakult, talán sikerült megfelelő helyre raknom szívemben ezt az embert. 10 év. Életem 1/3át töltöttem vele. Voltak benne csodálatos dolgok, nem tagadom, de ha már így alakult... Nem tekinthetek hátra, előre kell menni. Ez ad erőt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szuper időérzkre vall ez a fantasztikus,tartalmas,öszínte véleménnyílvánitásod.Hisz semmit se mondtál, lényegében csak annyit ,hogy egy kis hülye(nem ám kishülye
)liba,de most olyat szívott,hogy nem is érted ,miért nem lőtte főbe magát...Egy lelkisegélyszolgálat aranykoszorús tagja lehetnél(Ezt értsd ahogy akarod
)Szép napot!
Vagy sokkal? Fene tudja. De a mélypontok , mintha elmúltak volna, már nem fáj , hogy így alakult, talán sikerült megfelelő helyre raknom szívemben ezt az embert. 10 év. Életem 1/3át töltöttem vele. Voltak benne csodálatos dolgok, nem tagadom, de ha már így alakult... Nem tekinthetek hátra, előre kell menni. Ez ad erőt