Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
közben kiderült, jó lesz az latin1-el. commandlineból beviszi az ékezeteket, még ha kalaposan is . (nembaj, meg van oldva )
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
phpmyadminnal dolgozom, ott próbálom importtal , meg sql insert beírással behúzni a szöveget. Egyébként lehet , hogy phpmíadmin bug

UTF-8 -ra nem lehet állítani, kismillió template és modul van, (szinte )összes tábla latin1_swedish_ci. Hatalmas portálról van szó, aminek még jódarabig iso-8859-2ben kell maradnia.
-
tkazmer
addikt
egyetértek az előttem szólóval: utf-8? nekem az eddig mindig bejött...
-
Peter Kiss
őstag
Ha így nem megy, akkor lehet, hogy a szerkesztő rosszul (nem megfelelő kódolással) menti el a PHP/HTML fájlt. (Bár lehet, hogy ez kretén ötlet.)
UTF-8?
---
Latin-1-ben csak kalapos karakterek vannak. Hogy a viharba lehet benne jól, nem tudom. -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
próbáltam úgy is....
Adatbázisban jók az adatok, oldalon ? jelenik meg. adatbázisban olyankor jó.aza poén, ahonnét szedem ebbe az adatbázisba az adatokat, az latin1es, és benne vannak jól az ékezetek....
-
Peter Kiss
őstag
Sima latin2 -- latin2_general_ci kellene állítani az adatbázist. Legalábbis tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest