- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
közben kiderült, jó lesz az latin1-el. commandlineból beviszi az ékezeteket, még ha kalaposan is . (nembaj, meg van oldva )
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
phpmyadminnal dolgozom, ott próbálom importtal , meg sql insert beírással behúzni a szöveget. Egyébként lehet , hogy phpmíadmin bug

UTF-8 -ra nem lehet állítani, kismillió template és modul van, (szinte )összes tábla latin1_swedish_ci. Hatalmas portálról van szó, aminek még jódarabig iso-8859-2ben kell maradnia.
-
tkazmer
addikt
egyetértek az előttem szólóval: utf-8? nekem az eddig mindig bejött...
-
Peter Kiss
őstag
Ha így nem megy, akkor lehet, hogy a szerkesztő rosszul (nem megfelelő kódolással) menti el a PHP/HTML fájlt. (Bár lehet, hogy ez kretén ötlet.)
UTF-8?
---
Latin-1-ben csak kalapos karakterek vannak. Hogy a viharba lehet benne jól, nem tudom. -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
próbáltam úgy is....
Adatbázisban jók az adatok, oldalon ? jelenik meg. adatbázisban olyankor jó.aza poén, ahonnét szedem ebbe az adatbázisba az adatokat, az latin1es, és benne vannak jól az ékezetek....
-
Peter Kiss
őstag
Sima latin2 -- latin2_general_ci kellene állítani az adatbázist. Legalábbis tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest