- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
közben kiderült, jó lesz az latin1-el. commandlineból beviszi az ékezeteket, még ha kalaposan is . (nembaj, meg van oldva )
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
phpmyadminnal dolgozom, ott próbálom importtal , meg sql insert beírással behúzni a szöveget. Egyébként lehet , hogy phpmíadmin bug
UTF-8 -ra nem lehet állítani, kismillió template és modul van, (szinte )összes tábla latin1_swedish_ci. Hatalmas portálról van szó, aminek még jódarabig iso-8859-2ben kell maradnia.
-
tkazmer
addikt
egyetértek az előttem szólóval: utf-8? nekem az eddig mindig bejött...
-
Peter Kiss
őstag
Ha így nem megy, akkor lehet, hogy a szerkesztő rosszul (nem megfelelő kódolással) menti el a PHP/HTML fájlt. (Bár lehet, hogy ez kretén ötlet.)
UTF-8?
---
Latin-1-ben csak kalapos karakterek vannak. Hogy a viharba lehet benne jól, nem tudom. -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
próbáltam úgy is....
Adatbázisban jók az adatok, oldalon ? jelenik meg. adatbázisban olyankor jó.aza poén, ahonnét szedem ebbe az adatbázisba az adatokat, az latin1es, és benne vannak jól az ékezetek....
-
Peter Kiss
őstag
Sima latin2 -- latin2_general_ci kellene állítani az adatbázist. Legalábbis tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512gb ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest